موقوفات قرآنی در کشور اندک است


موقوفات قرآنی در کشور اندک است

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: موقوفات قرآنی در سطح کشور کم است اما به برکت جمهوری اسلامی، امام راحل، شهدا و رهبری امروز به قرآن توجه شده است.


به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام علی محمدی در مراسم رونمایی از موقوفه مشارکتی ساخت دانشکده تربیت مدرس قرآن مشهد افزود: مقصد جمهوری اسلامی تحقق معارف و فرهنگ قرآن در جامعه است و حافظان، دانشجویان و دانشگاههای قرآنی فعال نشانه توجه جمهوری اسلامی به قرآن هستند.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: برخی فکر می کنند وقف مختص متمکنین و ثروتمندان است ،اما در اسلام اینگونه نبوده زیرا در طول تاریخ اسلام وقفهایی برای همه اقشار مومنین به چشم می خورد.

وی افزود: در عصر حاضر نیز وقف مشارکتی و جمعی به منظور بهره مندی همه اقشار از ثواب وقف به لحاظ حقوقی در مجلس شورای اسلامی تصویب شد و هم اینک هر کس به اندازه تمکن مالی خود می تواند در این سنت حسنه مشارکت کند.

حجت الاسم محمدی ادامه داد: وقف مشارکتی فاطمی در مشهد و ساخت مراکز درمانی وقفی با مشارکت افراد متعدد در مراکز برخی از استان‌های کشور اجرا شده و برخی نیز مانند یک پروژه ۵۰۰ میلیارد تومانی در شیراز در حال انجام است. ‌

وی به اشکال متعدد موقوفات اشاره و بیان کرد: وقف مصداق کامل صدقات جاریه است که بعد از فوت واقف از ثمرات معنوی آن بهره می برد که خوشبختانه در کشور موقوفات قابل توجهی داریم.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: در مشهد موقوفه مسجد گوهرشاد حدود ۷۰۰ سال برای خانمی که واقفش بوده خیرات داشته و حتی در کشور موقوفات هزار و ۲۰۰ ساله ای داریم که در طی این سالها ثمرات فراوان برای واقف آن داشته است.

رئیس دانشکده تربیت مدرس قرآن مشهد نیز در این مراسم گفت: این دانشکده سال ۱۳۸۰ تاسیس شد و تاکنون ۶۰۲ دانش آموخته در چهار رشته تفسیر، علوم قرآن، معارف قرآن و علوم قرآن و حدیث در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد داشته است.

حجت الاسلام غلامرضا زارع مهرجردی افزود: ۱۰ عضو هیات علمی و ۱۴۷ استاد مدعو با این دانشکده همکاری دارند. ۴۳۵ دانشجو در این دانشکده در حال تحصیل هستند اما مکان تحصیلی، آموزشی و خوابگاهی آن استیجاری بوده که در شلن مشهد به عنوان پایتخت معنوی ایران اسلامی نیست.

وی ادامه داد: ۴.۲ هکتار زمین سال ۱۳۹۲ در قالب ۲۸ هزار مترمربع بنا با مساعدت مسئولان اجرایی خراسان رضوی به دانشکده تربیت مدرس قرآن واگذار شد و تاکنون اسکلت بتنی به مساحت پنج هزار و ۵۰۰ متر مربع برای ساخت مجموعه آموزشی برپا شده است.

رئیس دانشکده تربیت مدرس قرآن گفت: برای تکمیل ساخت این مجموعه ۳۵۰ میلیارد ریال در قالب ۷۰۰ هزار سهم ۵۰۰ هزار یالی به صورت وقف مشارکتی در نظر گرفته شده و امید است با حمایت مسئولان و خیرین این بنا تا سال ۱۳۹۸ مورد استفاده دانشجویان قرار گیرد.

کد خبر 4338517
موقوفات قرآنی در کشور اندک است مهرنوش محمدزاده

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه دینی و مذهبی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


جدیدترین عکس های 00:00 عاشقی با متن های رمانتیک