ظروف هرکاره
سنگ سرپانتین با نام محلی هرکاره از رشته کوههای جنوبی مشهد جدا شده و برای تبدیل به ظروف غذاخوری، چون دیزی سنگی، کاسه، لیوان، وسایل تزئینی، سماور، قندان، سرمهدان و... به کارگاههای سنگتراشی منتقل میشود.
سنگ "سرپانتین" با نام محلی "هرکاره" از رشته کوههای جنوبی مشهد جدا شده و برای تبدیل به ظروف غذاخوری، چون دیزی سنگی، کاسه، لیوان، وسایل تزئینی، سماور، قندان، سرمهدان و ... به کارگاههای سنگتراشی منتقل میشود.
"هرکاره" نام گرفتن آن به سبب همین انعطافپذیری و قابلیت شکلگرفتن آن است. ظروف هرکاره به سبب وجود یونهای آهن و منیزیم دارای خواص طبی بسیار و موثر در برابر عوارضی چون کمخونی و پوکی استخوان می باشد.