کشت موسیر در چهارمحال و بختیاری توسعه می یابد
منبع خبر
/
مهر /
چهارمحال و بختیاری
شهرکرد- رئیس جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: کشت موسیر در چهارمحال و بختیاری توسعه می یابد.
ذبیح الله غریب در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه ۱۹۸ تن موسیر در چهارمحال و بختیاری تولید شد، اظهار داشت: موسیر یکی از محصولات زراعی چهارمحال و بختیاری است.
وی بیان کرد: در سال جاری بیش از یک هزار و ۲۵۰ کیلوگرم گل محمدی در این استان تولید شده است.
رئیس جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: کشت گل محمدی و موسیر در استان چهارمحال و بختیاری مورد توجه قرار گرفته است و توسعه این بخش از مهمترین اهداف جهاد کشاورزی است.
وی ادامه داد: توسعه کشت گل محمدی زمینه ساز ایجاد شغل در بخش کشاورزی این استان است.
وی بیان کرد: زعفران و گل محمدی نیاز آبی کمی دارند و توسعه این دو محصول در این استان مورد توجه قرار گرفته است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه تولید گل محمدی در این استان از ظرفیت های بخش کشاورزی به شمار می رود، اظهار داشت: با توسعه کشت گل محمدی زمینه برای ایجاد اشتغال در این استان فراهم می شود.
ذبیح الله غریب در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه ۱۹۸ تن موسیر در چهارمحال و بختیاری تولید شد، اظهار داشت: موسیر یکی از محصولات زراعی چهارمحال و بختیاری است.
وی بیان کرد: در سال جاری بیش از یک هزار و ۲۵۰ کیلوگرم گل محمدی در این استان تولید شده است.
رئیس جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: کشت گل محمدی و موسیر در استان چهارمحال و بختیاری مورد توجه قرار گرفته است و توسعه این بخش از مهمترین اهداف جهاد کشاورزی است.
وی ادامه داد: توسعه کشت گل محمدی زمینه ساز ایجاد شغل در بخش کشاورزی این استان است.
وی بیان کرد: زعفران و گل محمدی نیاز آبی کمی دارند و توسعه این دو محصول در این استان مورد توجه قرار گرفته است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه تولید گل محمدی در این استان از ظرفیت های بخش کشاورزی به شمار می رود، اظهار داشت: با توسعه کشت گل محمدی زمینه برای ایجاد اشتغال در این استان فراهم می شود.
کد خبر 4480234
حتما بخوانید: سایر مطالب گروه چهارمحال و بختیاری
برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!