رشد 31 درصدی حق بیمه سامان


رشد 31 درصدی حق بیمه سامان

مدیر عامل بیمه سامان در مورد عملکرد این بیمه گفت: با برگزاری مجمع عمومی صاحبان سهام در روز پنجشنبه صورت‌های مالی را به اطلاع سهامداران رساندیم.

به گزارش بنکر (Banker)،احمد رضا ضرابیه مدیر عامل بیمه سامان با اشاره به رشد ۳۱ درصدی حق بیمه این شرکت در سال گذشته،‌ اظهار داشت: در مجمع این شرکت ١٥٠ میلیارد ریال سود بین سهامداران تقسیم شد و سود سهامداران حقیقی همزمان با برگزاری مجمع واریز شده است. وی افزود: در حال حاضر، ۶ درصد از بیمه زندگی و ۲ درصد از بیمه کل در اختیار بیمه سامان است که طبق برنامه ریزی ما برای سال ۱۴۰۰، این میزان به ترتیب ۱۵ و ۶ درصد افزایش خواهد داشت.
ضرابیه در مورد نقش تحول دیجیتال در صنعت بیمه گفت: یکی از موضوعات مهم در این صنعت تحولات دیجیتال است. باید پذیرفت که ورود فناوری به صنعت بیمه اجتناب ناپذیر است و باید خود را آماده کنیم تا در آینده نزدیک از آن در این صنعت استفاده کنیم و برای این منظور برنامه جدی داریم.
وی افزود: البته نهاد ناظر یعنی بیمه مرکزی خود پرچمدار و پیشرو در زمینه تحول دیجیتال است و زیر ساخت‌های لازم برای این تحول را فراهم کرده است و هدف ما تا ۱۴۰۰ استفاده از دیجیتال در بخش های مختلف فعالیت خود است.
ضرابیه یادآور شد: شرایط کنونی ایجاب می کند که از نوآوری ها و رویکردهای جدیدی در صنعت بیمه استفاده شود.برای نمونه، زمانی بیمه اتومبیل ویترین بیمه به شمار می رفت اما با ارایه محصولات جدید توانستیم بدون اتکا به بیمه اتومبیل به موفقیت برسیم.مدیرعامل بیمه سامان حضور استارتاپ ها در صنعت بیمه را نشانه جذابیت این صنعت دانست و افزود: باید بستر نوآوری خلاقیت فراهم شود، به طوری‌که در شرایط کنونی شرکت های زیادی به صورت استارتاپ در بیمه فعالیت می کنند که نشانه جذابیت این صنعت در میان نخبگان است. در صنعت بیمه بیش از ۴۰ هزار نفر کارآفرین و صاحب ایده فعالیت می کنند و وظیفه ما شتاب بخشیدن به این روند است و باید تمام تلاش خود برای جذب نخبگان و کارآفرینان را به کار ببندیم.
ضرابیه با اشاره به حاکمیت شرکتی در بیمه سامان گفت: بیمه سامان به منظور دفاع از حقوق ذینفعان نسبت به توسعه حاکمیتی شرکت اهتمام ورزیده است و حتی در این مورد از الزامات قانونی هم فراتر رفته است.کمیته حسابرسی شرکت در سال ۱۳۸۶ تشکیل شد و به صورت مستمر در حال برگزاری جلسات است.
وی ادامه داد: شرکت بیمه سامان اولین شرکتی بود که نسبت به تعیین کلیه اعضاء هیات مدیرعامل خود از افراد حقیقی اقدام نمود و همچنین اقدامات لازم برای تسریع و تعمیم الزامات حاکمیتی شرکتی در شرکت های زیر مجموعه سامان در حال اجرا است.
ضرابیه در مورد سطح توانگری شرکت بیمه سامان گفت: شرکت بیمه سامان از سال ۱۳۹۱ همواره از سطح توانگری مالی یک برخوردار بوده است و براساس برنامه ریزی ما میزان توانگری شرکت در سال ۱۴۰۰ به ۱۸۰ درصد نیز خواهد رسید.
وی تصریح کرد: شرکت بیمه سامان در بازه زمانی دو سال اخیر توانست سرمایه خود را از ۶۱۸ میلیارد ریال به ۱۵۰۰ میلیارد ریال افزایش دهد و با این رقم مجمع عمومی صاحبان سهام شرکت منتهی به اسفند ۱۳۹۶ برگزار شد.
ضرابیه فعالیت های برون مرزی صنعت بیمه را ارز آور دانست و افزود: اگر شرکت بیمه سامان پس از ایجاد زیر ساخت ها در داخل بتواند فعالیت های برون مرزی نیز داشته باشد، می تواند از این رهگذر درآمد ارزی برای کشور ایجاد کندو درحال حاضر تعداد کمی از شرکت های بیمه در عرصه بین المللی در حال فعالیت هستند و این کار با توجه به سختی های که دارد نیازمند. همکاری شرکت های بیمه است.
وی در موفقیت این بیمه در پوشش بیمه مسافرتی گفت: یکی از علل موفقیت ما که توانستیم نزدیک به ۶۰ تا ۷۰ درصد بیمه مسافرتی را پوشش دهیم، همکاری ما در شعبه گردشگری شرکت بود و با استفاده از نرم افزارهای مربوط هرجایی که نیاز به فروش محصولات باشد این امکان وجود دارد.
ضرابیه در مورد فعالیت شرکت در سه ماهه اول سال گفت: در این بازه زمانی بیشتر ۴۰ درصد حق بیمه نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد داشته و میزان سود شرکت به ۱۱ میلیارد و ششصد میلیون رسیده است.همچنین در این سه ماه نزدیک به ۹۵ میلیارد تومان خسارت پرداخت شده است.
وی تصریح کرد: از سال گذشته تاکنون کارکنان بیمه سامان برای شرکت در دوره های آموزشی به شهر مونیخ آلمان اعزام شده اند و این همکاری ها بویژه در امور بیمه اتکایی و آموزشی ادامه داشته است.
وی در پاسخ به اینکه در رسانه ها اعلام شده مونیخ ری به دلیل تحریم های آمریکا از بازار ایران می رود، توصیح داد: هنوز به طور رسمی اعلام نشده است.
وی درباره احتمال جایگزینی شرکت های هندی و چینی در بازار اتکایی ایران افزود: در زمان تحریم های پیشین، سابقه همکاری با شرکت های بیمه ای از شرق آسیا را داشته ایم؛ امکان دارد که با اعمال تحریم ها محدودیت هایی بویژه در زمینه واسپاری اتکایی به شرکت های بزرگ بیمه ای را داشته باشیم اما تجربه کافی در این زمینه وجود دارد.
ضرابیه درپایان در مورد تاثیرات نوسانات ارز بر صنعت بیمه گفت: صنعت بیمه به عنوان صنعت واسط قطعا تحت تاثیر این نوسانات خواهد بود و ما سعی می کنیم خود را با این شرایط انطباق دهیم و بیمه نامه های که به صورت ارزی صادر شده در موقع خسارت براساس نرخ بانک مرکزی و رسمی پرداخت می شود و تعهد ما مربوط زمان عقد قرارداد و نرخ رسمی است.


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

جوش شیرین چه خواصی دارد؟