آلرژی دو میلیون آمریکایی به گوشت قرمز
براساس تازهترین بررسیهای صورت گرفته، حدود دو میلیون آمریکایی به گوشت قرمز حساسیت دارند.
به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، براساس تازهترین بررسیهای صورت گرفته، حدود دو میلیون آمریکایی به گوشت قرمز حساسیت دارند.
مطالعات حاکی از آن است که این حساسیت منجر به افزایش بیماریهای قلبی و عروقی و در نهایت افزایش مرگ و میر ناشی از آن میشود.
به گفته محققان این آلرژی از یک نوع کربوهیدرات موجود در گوشت قرمز نشأت میگیرد.
آنافیلاکسی یک واکنش آلرژیک جدی و بالقوه کشنده است؛ در طی واکنش آنافیلاکسی، راههای هوایی مسدود شده و فشارخون کاهش مییابد و درنتیجه منجر به اختلال تنفسی و حتی بیهوشی در افراد میشود.
درحالیکه اکثر موارد آنافیلاکسی ناشی از آلرژنهای شناخته شده در مواد غذایی، برخی داروها یا نیش حشرات است، علت برخی موارد نامشخص است؛ به این موارد ناشناخته، آنافیلاکسی با علت ناشناخته یا IA گفته میشود.
به تازگی محققان دریافتهاند که برخی موارد IA به علت آلرژی نسبت به یک مولکول قند است که در بدن کنه و نیز در گوشت قرمز مانند گوشت گاو و گوساله وجود دارد.
این مولکول قند گالاکتوز- آلفا- 1، 3- گالاکتوز یا آلفا- گال نامیده میشود؛ در صورت گزش انسان توسط کنه، اگر فرد آلوده گوشت قرمز بخورد، بدن وی شروع به بروز واکنش آلرژیک میکند.
تحقیقات ثابت کرده است، رژیم غذایی فاقد گوشت قرمز سبب توقف واکنشهای آنافیلاکسی در این افراد میشود.
به گفته محققان آلرژی به آلفا- گال نسبت به سایر آلرژیهای غذایی معمول علائم متفاوتی را بروز میدهد.
همچنین آلرژی نسبت به آلفا- گال 3 تا 6 ساعت پس از مصرف گوشت قرمز بروز میکند. بنابراین تشخیص آن دشوار است.
پژوهشگران باور دارند، مصرف بیشتر میوه و سبزیجات میتواند نقش موثری در سلامتی افراد ایفا کند.
انتهای پیام/