مواد پلیمری و پلاستیکی منشا 77 نوع بیماری است


هر خانواده ایرانی بصورت میانگین در طول روز 3 کیسه پلاستیکی وارد چرخه محیط زیست می کند که در صورتِ کاهشِ تنها یک کیسه پلاستیکی در هفته در مصرف قریب به یک میلیارد کیسه در طول سال صرفه جویی می شود. تولید زباله، تفکیک و بازیافت آن در حوزه مدیریت شهری از موضوعات بسیار حائز اهمیتی به شمار می رود که این امر در کلانشهرهای ایران همچون...

مواد پلیمری و پلاستیکی منشا 77 نوع بیماری است

هر خانواده ایرانی بصورت میانگین در طول روز 3 کیسه پلاستیکی وارد چرخه محیط زیست می کند که در صورتِ کاهشِ تنها یک کیسه پلاستیکی در هفته در مصرف قریب به یک میلیارد کیسه در طول سال صرفه جویی می شود.

تولید زباله، تفکیک و بازیافت آن در حوزه مدیریت شهری از موضوعات بسیار حائز اهمیتی به شمار می رود که این امر در کلانشهرهای ایران همچون بسیاری از دیگر کشورها از دغدغه ها و معضلات جدی محسوب می شود.

بر اساس آمار بانک جهانی، روزانه 3 میلیون و 500 هزار تن زباله در سراسر دنیا تولید می شود که سهم ایران در این حجم انبوه،40 هزار تن برآورد می شود،به تعبیری بیش از یک درصد از تولید زباله توسط مردم ایران تولید می شود.
بر اساس آمار منتشر شده در رسانه ها،20 درصد از این میزان معطوف به زباله های خشک و 4 درصد نیز به زباله های پلاستیکی و پلیمری مربوط می شود.
هرچند این 4 درصد در یک نگاه کلی چندان قابل توجه به نظر نمی رسد اما معضلات و چالش مواد پلیمری و پلاستیکی برای محیط زیست بسیار فراتر و عمیق تر از این اعداد وارقام است.
بر اساس اظهار نظر کارشناسان در صورت ایفای نقش تنها 20 درصد از شهروندان در امر تفکیک زباله از بروز بسیاری معضلات زیست محیطی پیشگیری خواهد شد.


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


دردسر جدید پرسپولیس؛ هر بازی یک اخراجی!