طرز تهیه مرغ کنتاکی
مرغ کنتاکی با KFC از فست فود های خیلی پرطرفداره که تو رستورانا سرو میشه. میتونین تو طرز تهیه مرغ کنتاکی ادویه هایی که دوست دارین استفاده کنین یا مقدار فلفلش رو زیاد کنین تا تند بشه. این دستور مرغ کنتاکی برای ۴ نفره.
مواد لازم جهت مرغ کنتاکی :
سینه مرغ ۴ عدد ران مرغ ۴ عدد زعفران دم کرده ۲ قاشق چایخوری روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری برگ بو ۱ عدد پیاز ۱ عدد آرد سوخاری ۱ پیمانه آرد سفید ۱ پیمانه تخم مرغ ۲ عدد ترخون و جعفری خشک ۱ قاشق غذاخوری سیر ۱ عدد دانه کنجد ۱ قاشق غذاخوری روغن به میزان لازم نمک و ادویه به میزان لازمطرز تهیه مرغ کنتاکی :
مرغ ها رو نیم پز میکنیم. مرغ رو به روغن زیتون، آبلیمو، زعفران دم کرده، برگ بو و نمک و فلفل آغشته میکنیم و به مدت حداقل ۱ ساعت تو یخچال میذاریم.
آرد ساده رو تو یه ظرف میریزیم.
تخم مرغ ها رو تو یه کاسه با چنگال هم میزنیم.
آرد سوخاری رو با سبزیجات خشک، ادویه کاری، زردچوبه، سیر له شده، فلفل قرمز و دانه کنجد و نمک مخلوط میکنیم.
اول مرغ رو تو آرد ساده میغلطونیم بعد تو تخم مرغ و آخر تو مخلوط پودر سوخاری.
روغن رو یه کم داغ میکنیم.
مرغ رو داخل روغن میذاریم.
حرارت رو متوسط میکنیم و در تابه رو میذاریم.
مرغ رو زیر و رو کنین تا همه جاش سرخ بشه و وقتی برشته شد، از روغن خارجش کنین.
مرغ کنتاکی شما آمادهس، اونو با سبزیجات و سیب زمینی تزیین و سرو کنین.