مواد مورد نیاز :

گوشت چرخ کرده گوسفندی ۴۰۰ گرم پیاز رنده شده آب گرفته ۲ عدد سیر رنده شده ۴ حبه ریحان و جعفری ریز شده فلفل سیاه و زنجفیل و جوزبویا فلفل سبز تند و فلفل دلمه ای سبز ریز شده

روش تهیه:

۱) همه مواد را با هم مخلوط کرده، نمک بزنید و ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند.

۲) از مایه کوفته به اندازه یک گردو بردارید و در دست شکل دهید و داخلش یک تکه پنیر پراتو قرار دهید و کوفته را خوب ببندید و گرد کنید.

۳) همه کوفته ها را به این ترتیب آماده کنید و در پودرسوخاری بغلطانید و در کره سرخ کنید.

طرز تهیه سس گوجه و ریحان:

۱) پیاز قرمز را بسیار ریز کنید.

۲) گوجه پوست گرفته را نگینی ریز کنید.

۳) فلفل دلمه زرد را نیز نگینی ریز کنید و سیر را له کنید.

۴) همه را همراه با نخودفرنگی در تابه بریزید و با کره تفت دهید. نمک بزنید.

۵) وقتی همه سبزیجات نرم شدند و پختند، ریحان را اضافه کنید و زیرش را خاموش کنید.

۶) در هنگام سرو این سس را روی کوفته ها بریزید.

نکته : پنیر پراتو یکی ازمعروفترین پنیرهای برزیلی است. این پنیر با رنگ زرد پررنگ متمایل به نارنجی از شیر پاستوریزه گاو تهیه میشود.

میت بال شکم پر با سس گوجه و ریحان