طرز تهیه لازانیا
لازانیا انواع مختلفی داره و همه شون لذیذ و خوشمزهان. این طرز تهیه لازانیا که براتون نوشتیم نوع کلاسیک و لازانیای گوشته که طرفدارای زیادی هم داره. این دستور لازانیا برای ۶ نفره.
مواد لازم جهت لازانیا :
گوشت چرخکرده ۵۰۰ گرم پیاز دو عدد لازانیای نیمه آماده یک بسته رب گوجه فرنگی ۵ قاشق غذاخوری فلفل دلمه ۱عدد پنیر موزارلا ۵۰۰ گرم پنیر پارمزان ۱۰۰ گرم سس بشامل به مقدار لازم نمک و فلفل به مقدار لازمطرز تهیه لازانیا :
فر رو با دمای ۲۰۰ درجه گرم میکنیم.
پیاز رو خرد میکنیم و با روغن و زردچوبه تفت میدیم.
فلفل دلمه رو بهش اضافه میکنیم.
گوشت رو به پیاز ها اضافه میکنیم و تفت میدیم.
رب رو تو یه تابه دیگه با یه کم روغن تفت میدیم و به گوشت اضافه میکنیم.
رب گوجه و ادویه ها (ادویه لازانیا که داخل بسته اش هم هست ) رو هم اضافه میکنیم.
لازانیای نیمه آماده رو چند دقیقه ای توی آب میذاریم.
ظرف فر رو چرب میکنیم.
یه لایه لازانیا رو میچینیم و روش یه کم پنیر میریزیم و بعد مواد گوشتی رو اضافه میکنیم.
روی مواد گوشت سس بشامل میریزیم و دوباره یه کم پنیر روی سس میریزیم و لایه ی بعدی لازانیا رو میچینیم.
به همین ترتیب ادامه میدیم که ظرف پر شه.
روی لایه ی آخر لازانیا مواد گوشتی رو کامل پخش میکنیم و روش رو با پنیر ها میپوشونیم.
بعد میذاریم توی فر به مدت ۴۰ دقیقه بپزه.
لازانیا رو برش بزنینو با سس سرو کنین.