طرز تهیه سوپ هویج و گل کلم تند


سوپ هویج و گل کلم تند غذایی لذیذ و مقوی برای گیاهخواران و افراد وگان طرز تهیه سوپ هویج و گل کلم تند مواد لازم برای تهیه سوپ هویج و گل کلم تند: نصف سر یک گل کلم 2 عدد هویج 1 عدد پیاز 1 قاشق چای خوری پر روغن زیتون 1 قاشق چی خوری زیرۀ...

سوپ هویج و گل کلم تند غذایی لذیذ و مقوی برای گیاهخواران و افراد وگان

طرز تهیه سوپ هویج و گل کلم تندطرز تهیه سوپ هویج و گل کلم تند

مواد لازم برای تهیه سوپ هویج و گل کلم تند:

نصف سر یک گل کلم
2 عدد هویج
1 عدد پیاز
1 قاشق چای خوری پر روغن زیتون
1 قاشق چی خوری زیرۀ سبز
نصف قاشق چای خوری پودر سیر
یک چهارم قاشق چای خوری گشنیز
کمی فلفل قرمز (یا پاپریکا)
1 قرص عصارۀ سبزیجات
1 قاشق غذا خوری گارام ماسلا
نمک و فلفل در صورت نیاز
آب جوشیده

.td_uid_28_59ba459f854db_rand.td_uid_28_59ba459f854db_rand::before
ختنه دردناک دختران جوان+عکس
جوک های تصویری و خنده دار برای روده بر شدن از شدت خنده
خواص جادویی قهوه سبز برای لاغری

طرز تهیه سوپ هویج و گل کلم تند:

در تابه روغن را حرارت دهید. سپس پیاز را خرد کنید و در تابه بریزید، و به آرامی روی حرارت کم سرخ کنید تا وقتی که پیازها شروع به نرم شدن کنند. هویج را پوست بگیرید و به قطعات کوچک خرد کنید و در تابه بریزید. در تابه را بگذارید و بگذارید هویج برای چند دقیقه قبل از افزودن پودر سیر، زیرۀ سبز، گشنیز و فلفل قرمز نرم شود. مطمئن شوید که تمام سبزیجات با ادویه ها پوشانده شوند، در تابه را بگذارید و بگذارید طعم آن برای چند دقیقه دیگر پخش شود.

گل کلم را به اندازۀ تکه های متوسط خرد کنید و در تابه بریزید. کمی از عصارۀ سبزیجات را روی آن بریزید و با آب جوش تازه مواد را بپوشانید. باید آب روی سبزیجات را تا حدود یک سانتی متر بالاتر بپوشاند – همیشه می توانید وقتی سوپ مخلوط شد، آن را رقیق سازید. بگذارید به آرامی بجوشد و تا وقتی که سبزیجات فقط نرم شوند، بپزد، اما دقت کنید له نشوند. مواد آماده شده را به مخلوط کن منتقل کنید و تا وقتی کاملا نرم و یکنواخت شوند مخلوط کنید. سوپ را به تابه بازگردانید و روی حرارت کم گرم کنید.

در این مرحله می توانید سوپ را بچشید و ادویه و در صورت نیاز آب اضافه کنید.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


فال حافظ امروز دوشنبه 10 اردیبهشت 1403/ هر گه که یاد روی تو کردم جوان شدم