طرز تهیه نان ذرت گیاهی
طرز تهیه و روش پخت نان ذرت گیاهی مناسب برای گیاهخواران و افراد وگان طرز تهیه نان ذرت گیاهی مواد لازم برای تهیه نان ذرت گیاهی: 1 فنجان آرد سفید گندم کامل 1 فنجان آرد ذرت 1 قاشق غذا خوری بیکینگ پودر نصف قاشق چای خوری نمک 1 تا 2 قاشق غذا...
طرز تهیه و روش پخت نان ذرت گیاهی مناسب برای گیاهخواران و افراد وگان
مواد لازم برای تهیه نان ذرت گیاهی:
1 فنجان آرد سفید گندم کامل
1 فنجان آرد ذرت
1 قاشق غذا خوری بیکینگ پودر
نصف قاشق چای خوری نمک
1 تا 2 قاشق غذا خوری مریم گلی تازه ریز شده
1 فنجان شیر غیر لبنی (مانند شیر مغزها، شیر نارگیل، شیر برنج)
یک چهارم فنجان کدو تنبل (پوره)
یک چهارم فنجان شیرۀ خرما
2 قاشق غذا خوری شکر قهوه ای
طرز تهیه نان ذرت گیاهی:
1. فر را روی 400 فارنهایت قرار دهید. یک قالب نان استاندارد 23 سانتی متری را چرب کنید و کنار بگذارید.
در یک کاسۀ مخلوط کردن بزرگ، آرد، آرد ذرت، بیکینگ پودر و نمک را سریع هم بزنید تا بخوبی مخلوط گردد. مریم گلی، شیر غیر لبنی، پورۀ کدوتنبل، شیرۀ خرما، بعلاوۀ شکر اختیاری را اضافه کنید و تا وقتی خوب ترکیب گردند، مخلوط کنید.
خمیر را در قالب بریزید و برای 20 دقیقه بپزید یا تا زمانی که اگر خلالی را در مرکز آن فرو ببرید، تمیز بیرون بیاورید و روی آن سفت باشد.