راز درست کردن کیمچی خوشمزه در آرد برنج است!


راز درست کردن کیمچی خوشمزه در آرد برنج است!

دیدن ساخت کیمچی با موسیقی چینی بسیار عجیب است. در چین خیلی متفاوت درست میشود توصیه می کنم به جای سس صدف، سس ماهی بریزید، طعم آن بهتر می شود.

طرز تهیه کیمچی

کیمچی کره ای یکی از ترشی هایی هست که بسیار خوشمزه بوده و طرفداران زیادی داره. کیمچی یک غذای سنتی کره ای هست و انواع خیلی زیادی داره که از سبزیجات مختلف درست میشند.

کیمچی به صورت سنتی در مقادیر زیاد درست میشه و داخل کوزه های بزرگ سفالی در زیرزمین خانه‌ها نگه داری میکردن و زمان نیاز استفاده میشده ولی امروزه در یخچال نگه میکنن. همانطورکه در تصاویر ذیل مشاهده می‌کنید بخاطر استفاده از مقادیر زیاد فلفل قرمزرنگ کیمچی بسیار قرمزهست ولی درکشور کره و در بعضی مناطق آن برای درست کردن کیمچی از نمک و فلفل کمتری استفاده میشه ودر نتیجه رنگ ترشی روشن هست و در بعضی مناطق از نمک و فلفل زیادتری استفاده میکنن که باعث میشه رنگ خیلی قرمزی داشته باشه: مثلن برای ۴ کیلو کلم دو پیمانه پودر فلفل بکار می برن و برای همین هم خیلی تندو تیز میشه هم خیلی قرمز. پس با توجه به ذائقه و شرایط جسمی خودتون می تونید میزان فلفل رو کم یا زیاد کنید.



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

ساعت دقیق سقوط هلیکوپتر رییس جمهور مشخص شد.