زیان 35 درصدی پوشاک قاچاق به تولیدکنندگان در بازار شب عید


زیان 35 درصدی پوشاک قاچاق به تولیدکنندگان در بازار شب عید

دبیر اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران سهم بیش از ۳۵ درصدی کالای قاچاق در بازار پوشاک را به عنوان آسیب جدی تولیدکنندگان در بازار شب عید عنوان کرد.

گروه صنعت، معدن و تجارت بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «سعید جلالی قدیری» دبیر اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران در گفتگو با بازارنیوز پیرامون آسیب تولیدکنندگان پوشاک از کالای قاچاق موجود در بازار این محصول در شب عید اظهار کرد: بازار پوشاک اکنون با دو معضل رو به روست. چالش نخست به افت مصرف آن به دلیل کاهش قدرت خرید مصرف کنندگان بازمی‌گردد، اما جدای از این موضوع، وفور کالای قاچاق در سطح عرضه دومین چالشی است که همیشه بازار این کالا را تحت الشعاع قرار می‌دهد.

زیان 35 درصدی پوشاک قاچاق به تولیدکنندگان در بازار شب عید
دبیر اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران تصریح کرد: در حال حاضر بخشی از بازار پوشاک ایران در اختیار تولیدکننده این محصول نبوده و کالای قاچاق به ویژه لباس‌های استوک سهم قابل توجهی از این بازار را در دست دارند. متاسفانه قیمت پوشاک استوک به حدی پایین است که قیمت مواد اولیه آن را هم پوشش نمی‌دهد. به واسطه این موضوع پوشاک ایرانی هم از نظر قیمت به هیچ عنوان توان رقابت با آن‌ها را ندارد.


وی تصریح کرد: مواد اولیه تشکیل دهنده این قبیل پوشاک از کیفیت و بهداشت خوبی برخوردار نیست؛ لذا، استفاده از آن‌ها برای مصرف‌کنندگان هم از نظر بهداشتی مضر خواهد بود.


جلالی قدیری گفت: پوشاک قاچاق در سطح بازار به وفور دیده می‌شود و به ظن ما این قبیل کالا‌ها بیش از ۳۵ درصدی از کل حجم بازار پوشاک کشور را به خود اختصاص داده‌اند. این مقدار سهم برای تولیدکنندگان پوشاک یک آسیب جدی محسوب می‌شود.

زیان 35 درصدی پوشاک قاچاق به تولیدکنندگان در بازار شب عید
دبیر اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران افزود: دولت مدعی است که به منظور حمایت از صنعت پوشاک، واردات این کالا به کشور را ممنوع کردیم، در صورتی حجم واردات رسمی پوشاک در گذشته ۲ درصد و در کنار آن قاچاق این محصول هم ۹۸ درصد بوده است؛ لذا، تا زمانی که به صورت جدی جلوی قاچاق گرفته نشود، مشکلات تولیدکنندگان همچنان ادامه خواهد یافت.


وی تاکید کرد: مبارزه با پوشاک قاچاق باید قاطع، مستقیم و قهری باشد. در کل دنیا نوع برخورد با کالای قاچاق به شکل کاملاً قهری صورت می‌گیرد.


جلالی قدیری درباره آخرین اقدامات صورت گرفته برای مبارزه با پوشاک قاچاق، گفت: در ماه‌های ابتدایی سال قبل برخورد‌هایی در این راستا با برخی از واحد‌های صنفی متخلف صورت گرفت، اما این امر در سال جاری هنوز شروع نشده است.


پایان پیام//

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه کشاورزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


تغییر عروسکی الیزابت داعشی پایتخت / نیلوفر رجایی فر چه بود و چه شد ! + عکس ها