لپه قرمه، غذای معروف و خوش طعم دامغانی ها
لپه قرمه یکی از محبوب ترین و خوش طعم ترین غذاهای محلی شهر دامغان است. طعم لپه قرمه مانند قرمه سبزی بوده،فقط به جای لوبیا در آن لپه استفاده می کنند 7160 خورش و قلیه 1403/01/29
لپه قرمه، غذای مخصوص دامغان
لپه قرمه یا همان قرمه سبزی دامغانی از غذاهای بسیار معروف و دلپذیر شهرستان دامغان است.این غذا در واقع قرمه سبزی است که به جای لوبیا لپه،و به جای گوشت ،مرغ دارد!
بیشتر بدانید : خورش شوید، خوشمزه ترین غذای شمال ایران
مواد اولیه برای تهیه لپه قرمه
مرغ (سینه) : 400 گرم
سبزی (قرمه و سرخ شده) : 200 گرم
پیاز : 1 عدد
لپه : نصف پیمانه
غوره : نصف پیمانه
آبغوره : نصف پیمانه
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
زردچوبه : به میزان لازم
روغن : به میزان لازم
طرز تهیه لپه قرمه
ابتدا لپه ها را با مقداری نمک آب پز می کنیم .
در ظرفی مناسب پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و در کمی روغن تفت می دهیم تا نیمه سرخ شود.
سپس سینه مرغ را خرد کرده و به آن افزوده و تفت میدهیم تا تغییر رنگ دهد.
زردچوبه و فلفل را نیز اضافه کرده و پس از آن سبزی قورمه سرخ شده و مقدار مناسبی آب به مواد میافزاییم.
وقتی گوشت مرغ پخته شد، لپه پخته شده را اضافه کرده و نیم ساعت آخر پخت خورش، غوره و آبغوره را به همراه نمک به آن اضافه میکنیم و میگذاریم تا خورش کاملا جا افتاده و آماده شود.
نکات مهم برای تهیه لپه قرمه
1 - حتما لپه را از شب قبل خیس کنید و آب آن را 3 مرتبه عوض کنید و اگر فراموش کردید آن را بجوشانید و آبش را خالی کنید.
2 - میتوانید به جای مرغ از گوشت هم استفاده کنید.
3 - بهتر است به همراه پیاز داغ یک قاشق رب گوجه فرنگی هم سرخ کنید تا غذایتان خوشرنگ تر شود.
بیشتر بدانید : طرز تهیه 4 خورش بهاری
بیشتر بدانید : خوشمزه شدن خورش با 6 نکته کلیدی و مهم!
بیشتر بدانید : خورش بامیه را به سبک جنوبی ها درست کنید
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
seemorgh.com/lifestyle
منبع : sooran.com