فرآیند پخت نان پاراتا پروازی در خیابان های دهلی!


فرآیند پخت نان پاراتا پروازی در خیابان های دهلی!

امروز میخوام نان هندی یا پاراتا رو به شما عزیزان معرفی کنم. این نان معروف در هند طرفداران زیادی دارد.

نان پاراتا هندی

پاراتا از نظر لغوی یعنی خمیر لایه لایه. در تهیه نان هندی هم مثل خمیر هزارلا (همون خمیر شیرینی ناپلئونی) روی خمیر رو چرب میکنن. اون رو تا میزنن و دوباره بازش میکنن. این فرایند باعث میشه بعد از پخت نان شما حالت لایه لایه و ترد پیدا کنه. تکنیک پخت این نان هست که این نان را خاص کرده است این نان را پرت میکنند و به نان پروازی معروف است.


حتما بخوانید: سایر مطالب گروه گوناگون

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


ژست های منشوری و نشستن ناجور شیرین بازیگر نون خ در مکان عمومی !