طرز تهیه نان خالا، راحت و مقوی!


طرز تهیه نان خالا، راحت و مقوی!

نان خالا یک نان سنتی یهودی است که بافته می‌شود و بافتی نرم و لطیف دارد. این نان در ایام خاص مذهبی مانند شبات و اعیاد یهودی پخته و مصرف می‌شود.

طرز تهیه نان خالا به روش سنتی و با طعمی بی نظیر

نان خالا از نان های خوشمزه و معروف در بین یهودیان می باشد و نام دیگر آن نان هالا می باشد. در ادامه با طرز تهیه نان خالا خوشمزه با بافت بی نظیر برای صبحانه همراه ما باشید.

  • خاستگاه: نان خالا در اسرائیل و اروپای مرکزی و شرقی محبوبیت دارد.
  • مواد تشکیل دهنده: آرد، آب، خمیر مایه، شکر، نمک، تخم مرغ و روغن

معنی نان خالا:

در زبان عبری، "خالا" به معنی "تقسیم کردن" است و اشاره به سنت تقسیم نان بین اعضای خانواده و مهمانان دارد.
نان خالا با 6 رشته بافته می‌شود که نماد 12 قبیله اسرائیل است.

طرز تهیه نان خالا، راحت و مقوی!

طرز تهیه نان خالا خانگی:

طرز تهیه نان خالا مشابه نان‌های دیگر است و شامل مخلوط کردن مواد، ورز دادن خمیر، استراحت دادن خمیر، شکل دادن به آن و پخت نان می‌شود.
برای پخت نان خالا می‌توانید از فر یا تنور استفاده کنید.
برای طعم و مزه بهتر، می‌توانید به نان خالا شکر، زعفران، کنجد یا کشمش اضافه کنید.

کالری نان خالا:

کالری نان خالا به مواد تشکیل دهنده و اندازه آن بستگی دارد.
به طور متوسط، یک نان خالا 200 تا 300 کالری دارد.

نکاتی برای پخت نان خالا:

برای اینکه نان خالا پف کند و بافت نرمی داشته باشد، از خمیر مایه تازه استفاده کنید.
خمیر را به اندازه کافی ورز دهید تا صاف و منعطف شود.
به خمیر استراحت کافی بدهید تا حجم آن دو برابر شود.
نان خالا را در فر از قبل گرم شده بپزید.


حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


ژست های منشوری و نشستن ناجور شیرین بازیگر نون خ در مکان عمومی !