طرز تهیه حلقه های نان عید پاک ایتالیایی (نان کولومبا)
حلقه های نان عید پاک ایتالیایی که به نام کولومبا (Colomba) شناخته میشوند، نانهای شیرینی هستند که به طور سنتی در روز عید پاک در ایتالیا و سایر کشورهای اروپایی پخته میشوند.
حلقه های نان عید پاک ایتالیایی، دستورالعمل گام به گام
این نانها به شکل حلقه یا کبوتر هستند و با تخممرغهای رنگی تزئین میشوند.
مواد لازم:
آرد: 500 گرم
شکر: 100 گرم
کره: 100 گرم
شیر: 200 میلیلیتر
تخممرغ: 2 عدد
خمیر مایه: 7 گرم
نمک: 1 قاشق چایخوری
پوست رنده شده یک لیمو
شکر دانهدرشت: برای تزئین
تخممرغ رنگی: برای تزئین
طرز تهیه :
خمیر مایه را با کمی شکر و شیر ولرم مخلوط کنید و بگذارید 10 دقیقه بماند تا پف کند.
در یک کاسه بزرگ، آرد، شکر، نمک و پوست لیمو را مخلوط کنید.
تخممرغها، کره و شیر ولرم را به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدست شود.
خمیر مایه عمل آمده را به خمیر اضافه کنید و 10 دقیقه ورز دهید تا خمیر صاف و منعطف شود.
خمیر را در کاسهای که با روغن چرب شده قرار دهید، روی آن را با پارچه بپوشانید و بگذارید 1 تا 2 ساعت در جای گرم استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود.
بعد از استراحت، خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
هر قسمت از خمیر را به شکل یک دایره پهن کنید و سپس لبههای آن را به هم بچسبانید تا شکل حلقه ایجاد شود.
حلقههای نان را روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده قرار دهید و روی آنها را با پارچه بپوشانید و بگذارید 30 دقیقه دیگر استراحت کنند.
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
روی حلقههای نان را با مخلوطی از زرده تخممرغ و شیر رومال کنید و با شکر دانهدرشت تزئین کنید.
نانها را به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر بپزید تا طلایی رنگ شوند.
بعد از پخت، نانها را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شوند.
قبل از سرو، نانها را با تخممرغهای رنگی تزئین کنید.
نکات لازم جهت تهیه نان کولومبا:
میتوانید به جای شکر دانهدرشت از خلال بادام یا پسته برای تزئین نانها استفاده کنید.
اگر میخواهید نانها طعم و عطر قویتری داشته باشند، میتوانید به خمیر آنها کمی رنده پوست پرتقال یا زعفران نیز اضافه کنید.
نانهای کولومبا را میتوان تا 3 روز در دمای محیط نگهداری کرد.