دستور تهیه پودینگ ماگنولیای پرتغالی برای 6 نفر


دستور تهیه پودینگ ماگنولیای پرتغالی برای 6 نفر

پودینگ ماگنولیای پرتغالی یک دسر خوشمزه و شیک است که از ترکیب طعم‌های پرتقال و ماگنولیا به وجود می‌آید. پودینگ ماگنولیای یک دسر خوشمزه و مغذی است که می‌تواند برای هر مناسبتی تهیه شود.

پودینگ یخچالی ماگنولیای پرتغالی

این دسر به طور سنتی با تخم مرغ، شیر، شکر، خامه، وانیل و عصاره پرتقال تهیه می‌شود. برای تهیه پودینگ ماگنولیای پرتغالی می‌توانید از دستور زیر استفاده کنید:

دستور تهیه پودینگ ماگنولیای پرتغالی برای 6 نفر

مواد لازم برای ۶ نفر:

شیر یک لیتر
شکر یک لیوان
آرد ۳ قاشق سوپ‌خوری پر
نشاسته ۲ قاشق سوپ‌خوری پر
زرده یک تخم مرغ
رنده پوست یک پرتقال متوسط
کره یک قاشق سوپ‌خوری
وانیل یک بسته

دستور تهیه پودینگ ماگنولیای پرتغالی برای 6 نفر

بعد از پخت پودینگ :

یک بسته خامه (۲۰۰ میلی لیتر )
بیسکویت پتی بور یک بسته

برای سس پرتغالی :
آب پرتغال نصف لیوان
شیر یک لیوان
شکر ۴ قاشق سوپ‌خوری
نشاسته ذرت ۱/۵ قاشق سوپ‌خوری
زرد چوبه نصف قاشق چایخوری

دستور تهیه پودینگ ماگنولیای پرتغالی برای 6 نفر

طرز تهیه پودینگ ماگنولیای پرتغالی :

در قابلمه ای مناسب یک لیتر شیر را بریزید و رویش یک لیوان شکر اضافه کنید.

بعد ۳ قاشق سوپ‌خوری پر آرد و ۲ قاشق سوپ‌خوری پر نشاسته و یک زرده تخم مرغ را هم اضافه کنید.

همه این مواد را با همزن خوب مخلوط کنید.
قابلمه را روی اجاق گذاشته و تا زمانی که به جوش آید مرتب هم بزنید.

دستور تهیه پودینگ ماگنولیای پرتغالی برای 6 نفر

سپس روی پودینگ شیری که آماده کرده اید، یک قاشق سوپ‌خوری کره و یک بسته وانیل شکری و رنده پوست پرتغال را هم بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند و از روی اجاق بردارید.
بگذارید در دمای اتاق خنک شود و گاهی آنرا هم بزنید تا رویش پوسته نبندد .

دستور تهیه پودینگ ماگنولیای پرتغالی برای 6 نفر

دستور تهیه پودینگ ماگنولیای پرتغالی برای 6 نفر

بیسکویت پتی بور یا بیسکویت سبوس دار را در غذا ساز گذاشته و خوب پودر کنید .

دستور تهیه پودینگ ماگنولیای پرتغالی برای 6 نفر

دستور تهیه پودینگ ماگنولیای پرتغالی برای 6 نفر

روی پودینگ ولرم شده یک بسته خامه بریزید.
با میکسر خوب هم بزنید تا یکنواخت و صاف شود.

دستور تهیه پودینگ ماگنولیای پرتغالی برای 6 نفر

در ظروفی که برای سرو انتخاب کرده اید ابتدا یک ونیم قاشق پودر بیسکویت را بریزید سپس یک ملاقه از پودینگ رویش بریزید.

دستور تهیه پودینگ ماگنولیای پرتغالی برای 6 نفر

دستور تهیه پودینگ ماگنولیای پرتغالی برای 6 نفر

دوباره مقداری پودر بیسکویت ریخته و کمی تکان دهید تا سطح آن صاف شود.
بعد باز از پودینگ رویش بریزید و صاف کنید.

برای تهیه سس پرتغالی:

در قابلمه ای کوچک نصف لیوان آب پرتغال و یک لیوان آب بریزید.
رویش ۴ قاشق سوپ‌خوری شکر و یک ونیم قاشق سوپ‌خوری نشاسته ذرت و نصف قاشق چایخوری زردچوبه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

روی اجاق گذاشته و تا وقتی که غلظت ملایمی بیابد هم بزنید و بپزید .
بعد از آماده شدن از روی شعله برداشته و تا وقتی که کمی ملایم شود ، گاهی هم بزنید.

دستور تهیه پودینگ ماگنولیای پرتغالی برای 6 نفر

سس پرتغالی را روی پیاله های پودینگ تقسیم کنید.

دستور تهیه پودینگ ماگنولیای پرتغالی برای 6 نفر

دسر ماگنولیای پرتغالی را به مدت ۳ الی ۴ ساعت در یخچال قرار دهید و بعد رویشان با هر چیزی که مایل هستید تزئین کنید . نوش جان

تهیه و ترجمه : مجله اینترنتی دلگرم



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


افزایش موقعیت خرید نشان دهنده اوج بیت کوین