ساده ترین روش تهیه سالاد ژامبون در منزل


ساده ترین روش تهیه سالاد ژامبون در منزل

سالاد ژامبون، یک سالاد محبوب و خوشمزه است که با ترکیب ژامبون، کاهو، گوجه فرنگی، خیارشور، ذرت، نخود فرنگی و سس مایونز تهیه می‌شود. این سالاد به عنوان یک پیش غذا یا وعده غذایی سبک سرو می‌شود.

طرز تهیه سالاد ژامبون خوشمزه و مخصوص

یکی از خوشمزه‌ترین سالادهایی که به اندازه یک غذای کامل سالاد ژامبون است که برای روزهای تعطیل که خانم‌ها وقت بیشتری برای آشپزی دارند مناسب تر است.

مواد لازم جهت تهیه سالاد ژامبون:

ژامبون: 200 گرم
کاهو: 1 عدد
گوجه فرنگی: 2 عدد
خیارشور: 2 عدد
ذرت: 1 پیمانه
نخود فرنگی: 1 پیمانه
سس مایونز: 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد ژامبون:

کاهو را شسته و خرد کنید.
گوجه فرنگی، خیارشور و ژامبون را نگینی خرد کنید.
ذرت و نخود فرنگی را آبکش کنید.
همه مواد را در یک کاسه مخلوط کنید.
سس مایونز، نمک و فلفل را به سالاد اضافه کنید و به ‌خوبی مخلوط کنید.

ساده ترین روش تهیه سالاد ژامبون در منزل

نکات تکمیلی:

می‌توانید به دلخواه خود، مواد دیگری مانند سیب زمینی پخته شده، قارچ، پیازچه یا جعفری به سالاد ژامبون اضافه کنید.
برای تنوع بیشتر، می‌توانید از سس‌های مختلف مانند سس فرانسوی یا سس هزار جزیره به جای سس مایونز استفاده کنید.
سالاد ژامبون را می‌توانید بلافاصله بعد از تهیه سرو کنید یا آن را در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

امیدوارم از این دستور پخت لذت ببرید!


حتما بخوانید: سایر مطالب گروه گوناگون

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


پرورش گل برگ ذرتی گیاه آپارتمانی + شرایط و نگهداری از این گل زیبا