طرز تهیه شیرینی مشهدی با مربایی خوشمزه و حرفه ای به روش قنادی ها برای عید نوروز !


طرز تهیه شیرینی مشهدی با مربایی خوشمزه و حرفه ای به روش قنادی ها برای عید نوروز !

برای عید نوروز دیگه شیرینی نخر و از این شیرینی های مشهدی درست کنید.

طرز تهیه شیرینی مشهدی در خانه

مواد لازم: 120 گرم کره. 120 گرم پودر قند. روغن 70 گرم. 1 عدد تخم مرغ. شکر وانیلی 8 گرم.کمی نمک. بکینگ پودر 2 گرم. آرد 350 گرم. در دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه بپزید. مربای توت فرنگی. شکر پودر شده. شکلات. در ادامه با هم کلیپ آموزش این شیرینی را ببینیم.


حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


لخته خون گوشتی شبیه جگر در پریودی چیست و چه علتی دارد‌؟ +‌روش درمان