سریال تاریخی «سنجرخان» بالاخره به آنتن رسید


سریال تاریخی «سنجرخان» بالاخره به آنتن رسید

سریال تاریخی «سنجرخان» به کارگردانی محمدحسین لطیفی و نویسندگی زنده‌یاد ضیاءالدین دری که اولین استارت تولیدش در سال ۹۹ زده شد، پس از گذشت سال‌ها بالاخره به آنتن تلویزیون رسید.

«سنجرخان» نام سریالی به کارگردانی محمدحسین لطیفی و تهیه‌کنندگی حسین جلالی است که پس از گذشت کش و قوس‌های فراوان اکنون زمانی دقیق برای پخش این مجموعه تلویزیونی در نظر گرفته شده است.

متن «سنجرخان» را پیش‌تر زنده‌یاد ضیاء‌الدین دری، کارگردان و نویسنده سریال‌های «کلاه پهلوی» و «کیف انگلیسی» در ۲۶ قسمت نوشته بود، اما پس از درگذشت این کارگردان، تهیه‌کننده سریال را به کارگردان دیگری واگذار کرد و این مجموعه به کارگردانی محمدحسین لطیفی و تهیه‌کنندگی سعید جلالی تولید شد.

«سنجرخان» در معاونت امور استان‌ها تولید شده و چند باری هم به دلیل مشکلات تامین هزینه در تولیدش وقفه صورت گرفته است.

شخصیت اصلی این سریال را فرشید گویلی که یک بازیگر محلی کُردزبان است ایفا می‌کند. محمود پاک‌نیت، احمد نجفی، جلیل فرجاد، علی اوسیوند و پیام دهکردی از دیگران بازیگران این سریال تاریخی هستند.

به گفته حسین جلالی، تهیه‌کننده این سریال، سنجرخان نام مبارز معروف و شناسنامه‌دار کردستان است که به مبارزه با روس‌ها برمی‌خیزد.

تهیه‌کننده «سنجرخان» در گفت‌وگویی که پیشتر با ایسنا داشت درباره کلیت این سریال گفته است: «سنجرخان» سریالی ۲۶ قسمتی است که داستانی واقعی از ۱۰۰ سال پیش را روایت می‌کند. داستان این سریال بر اساس واقعیت است. ماجرا در زمان احمد شاه قاجار اتفاق می‌افتد. «سنجرخان» قهرمان ملی کُرد است که علیه روس‌ها مبارزه کرده است.

محمدحسین لطیفی، کارگردان «سنجرخان» هم سال گذشته دلیل طولانی شدن پروسه‌ی تولید این سریال را مشکلات مالی عنوان کرده بود.

به گفته مدیرکل صداوسیمای کردستان ایده و طرح اولیه سریال «سنجرخان» در سال ۱۳۹۲ به وجود آمد و پس از کش و قوس‌های فراوان، آیین پیش‌تولید آن در سال ۱۳۹۹ شروع شد و در مجموع تولید آن نزدیک به یک دهه طول کشید.

اکنون با گذشت سال‌ها «سنجرخان» با قصه دلاوری‌های قهرمان کُرد آماده پخش شده است. این سریال از ۲۴ بهمن ماه هر شب ساعت ۲۲ و ۱۵ دقیقه از شبکه یک سیما پخش خواهد شد.

مدیرکل صداوسیمای کردستان اظهار کرده بود: شروع پخش سریال «سنجرخان» زمینه‌ساز کار‌های بزرگ‌تری برای معرفی فرهنگ قوم بزرگ کرد و مردم کردستان می‌شود و می‌تواند در شناساندن قهرمانان کُرد به ایرانیان و جهانیان کمک شایانی کند.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


بهترین و زیباترین شعر درباره جشن خودکار برای کلاس سوم و چهارم ابتدایی