دستور پخت ماهی مرکب کبابی!
در این مطلب با ما همراه باشید تا روش پخت ماهی مرکب را به شما یاد دهیم .کسانی که به غذای دریایی علاقه دارند تماشای این کلیپ را از دست ندهند.
طرز تهیه ماهی مرکب کبابی
کالاماری منبع بسیار خوبی از مواد مغذی است و به ویژه در غذاهای ژاپنی از این ارزش برخوردار است. در ژاپن، رستورانها کالاماری را به انواع مختلفی سرو میکنند. این سبکهای سرو شامل ساشیمی، سوشی، تمپورا (سرخ شده)، کالاماری کبابی و … است. کالاماری خشک در کره نیز بسیار محبوب میباشد. در آمریکای شمالی و اروپای غربی، حلقه های سرخ شده کالاماری محبوبترین راه برای سرو این غذاهای دریایی مقوی است. کالاماری طعم و مزه قوی ندارد. معمولا طعم های مختلفی را که در کنار آن طبخ میشود جذب مینماید. به عنوان مثال، کالاماری به سرعت طعم دهنده های قوی را از موادی مانند سیر، زنجبیل، گوجه فرنگی و … جذب میکند. کالاماری دارای بافتی سفت و منسجم است، اما زمان زیادی برای پختن نیاز ندارد. دقت کنید بعد از پختن خیلی طولانی، کالاماری ممکن است بافتی سخت و لاستیکی به خود بگیرد. در کلیپ زیر مراحل آماده کردن این غذای دریایی را میتوانید ببینید.