دلمه آرتیشو، یک دلمه شیک و باکلاس


دلمه آرتیشو، یک دلمه شیک و باکلاس

دلمه یکی از خوشمزه ترین غذاهای ما ایرانیان است. این بار با آرتیشو یا همان کنگر فرنگی یک دلمه خوشمزه و شیک درست کنید 9760 دلمه و کوفته 1402/11/07

مواد لازم برای دلمه آرتیشو ( کنگر فرنگی )

پیاز نگینی خرد شده : یک عدد
کنگر فرنگی بزرگ : 4 عدد
گوشت چرخکرده گاو یا بوقلمون : 250 گرم
پیاز : 1/4 فنجان
برنج : 1/4 پیمانه
جعفری : 1 فنجان
نعناع : 1/2 فنجان
پیازچه : 1/4 فنجان
ادویه : 1 قاشق چایخوری
لیمو : 1 عدد
آب لیمو : 1-2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون، نمک و فلفل : به مقدار لازم

بیشتر بدانید : دلمه برگ مو را به روشی جدید درست کنید

طرز تهیه دلمه آرتیشو ( کنگر فرنگی )

دلمه آرتیشو، یک دلمه شیک و باکلاس

مرحله اول درست کردن دلمه آرتیشو ( کنگر فرنگی )

پیاز نگینی را تفت دهید.
گوشت چرخ کرده، فلفل، ادویه و برنج را تفت دهید.

دلمه آرتیشو، یک دلمه شیک و باکلاس

مرحله دوم درست کردن دلمه آرتیشو ( کنگر فرنگی )

جعفری،نعناع و پیازچه خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید.

دلمه آرتیشو، یک دلمه شیک و باکلاس

مرحله سوم درست کردن دلمه آرتیشو ( کنگر فرنگی )

نوک برگ های آرتیشو را با قیچی تیز بچینید.

دلمه آرتیشو، یک دلمه شیک و باکلاس

مرحله چهارم درست کردن دلمه آرتیشو ( کنگر فرنگی )

نوک آرتیشو را با یک چاقو تیز ببرید.

دلمه آرتیشو، یک دلمه شیک و باکلاس

مرحله پنجم درست کردن دلمه آرتیشو ( کنگر فرنگی )

داخل آرتیشو را با قاشق خالی کنید.

دلمه آرتیشو، یک دلمه شیک و باکلاس

مرحله ششم درست کردن دلمه آرتیشو ( کنگر فرنگی )

ساقه کنگرها را با چاقو طوری ببرید که درون قابلمه به صورت صاف قرار بگیرند. سپس یک نصفه لیمو را به سطح بیرونی آرتیشو ها بمالید.

دلمه آرتیشو، یک دلمه شیک و باکلاس

مرحله هفتم درست کردن دلمه آرتیشو ( کنگر فرنگی )

1 لیوان آب، 1 لیوان آبلیمو، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون و مقداری نمک را با هم مخلوط و درون قابلمه بریزید.

دلمه آرتیشو، یک دلمه شیک و باکلاس

مرحله هشتم درست کردن دلمه آرتیشو ( کنگر فرنگی )

با قاشق از مایع درست شده درون آرتیشو ها بریزید.

دلمه آرتیشو، یک دلمه شیک و باکلاس

مرحله نهم درست کردن دلمه آرتیشو ( کنگر فرنگی )

آرتیشوهای شکم چر را درون قابلمه چیده و درب قابلمه را بگذارید تا کامل بپزد.

دلمه آرتیشو، یک دلمه شیک و باکلاس

مرحله دهم درست کردن دلمه آرتیشو ( کنگر فرنگی )

دلمه آرتیشو را با جعفری های خرد شده تزیین کنید.

سرآشپز : صنم لامبورن Sanam Lamborn


تهیه و تدوین : گروه سبک زندگی سیمرغ
seemorgh.com/lifestyle
اختصاصی سیمرغ




روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


متن تبریک روز دختر + پیام های خاص برای تبریک روز دختر و جملات ناب