طرز تهیه قیمالی پیده یک غذای فست فودی بین المللی


پیده یکی از غذاهای ملل بسیار پر طرفدار است که با استفاده از سه قسمت، خمیر و مواد میانی و سس تهیه می شود که بسیار طعم دلنشین و خوشمزه ای دارد.

پیده یکی از غذاهای ملل بسیار پرطرفدار است که با استفاده از تهیه خمیر پیده و مواد میانی تهیه می گردد. برای تهیه پیده قیمالی می توان سس مخصوص آن را تهیه کنید که در این مطلب طرز تهیه پیده قیمالی به همراه سس قرار گرفته شده است.

برای سرو این غذای محبوب به جز سس مخصوص آن می توانید از سس های دیگری مانند سس چیکن پستو و سس سویریم استفاده کنید. برای قیمالی پیده می توان از خمیر آماده نانوایی استفاده کرد و مرحله اول که تهیه خمیر است را انجام نداد.

طرز تهیه قیمالی پیده یک غذای فست فودی بین المللی

مواد لازم قیمالی پیده

  • آرد ۱ کیلو گرم
  • مخمر فوری ۱ قاشق غذا خوری
  • آب ولرم ۱ لیوان
  • آب گرم ۱ و نیم لیوان
  • مارگارین ۴ قاشق غذا خوری
  • نمک ۳ قاشق غذا خوری

مواد میانی

  • پیاز ۱ عدد
  • گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
  • فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد خرد شده
  • فلفل دلمه ای سبز ۱ عدد خرد شده
  • شکر ۱ قاشق چای خوری
  • جعفری خرد شده تمیز ۱ دسته
  • فلفل سیاه ۲ قاشق چای خوری
  • پاپریکا ۲ قاشق چای خوری

مواد سس

  • روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  • سس گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
  • فلفل سیاه ۲ قاشق چای خوری

طرز تهیه قیمالی پیده یک غذای فست فودی بین المللی

طرز تهیه قیمالی پیده با طعمی عالی

برای تهیه قیمالی پیده با طعمی عالی در ابتدا خمیر پیده را تهیه کنید. برای این کار، آب ولرم، مخمر فوری، ۸۵۰ گرم آرد، کارگارین، آب گرم، شکر و نمک را درون یک کاسه مناسب بریزید و مخلوط کنید و به مدت ۵ دقیقه مواد درون کاسه را ورز دهید.

در ادامه دست خود را با استفاده ار مقداری آب مرطوب کنید تا در حین ورز دادن خمیر به دست نچسبد، اگر خمیر زیاد نرم شد مقدار دیگری آرد بریزید و اگر خمیر سفت شد از آب استفاده کنید. پس از ورز دادن روی کاسه را با سلفون بپوشانید و کنار بگذارید.

خمیر باید مدت زمانی حدود ۴۵ الی ۵۰ دقیقه استراحت کند و در زمانی که خمیر در حال استراحت است باید به سراغ تهیه مواد میانی پیده بروید، برای این منظور پیاز را پوست گرفته و نگینی خرد کنید و به همراه گوشت چرخ کرده درون کاسه مناسب بریزید.

سپس جعفری را به خوبی شسته و ساطوری خرد کنید و به همراه فلفل، نمک، پاپریکا، فلفل دلمه ای سبز و قرمز خرد شده، ۲ قاشق غذا خوری آب و رب گوجه فرنگی را به کاسه بی افزایید و هم بزنید تا مواد به دست آمده به خوبی مخلوط شود.

در این مرحله باید به سراغ تهیه سس بروید، برای این منظور سس گوجه، رب گوجه فرنگی، روغن زیتون و فلفل سیاه را در کاسه مناسب مخلوط کنید و به سراغ خمیر بروید. خمیر را به ۱۵ چانه تقسیم کنید که هر چانه حدود یک مشت می شود.

روی سطح کار خود مقداری آرد بریزید تا خمیر به آن نچسبد و بعد چانه ها را یکی یکی به شکل بیضی پهن کنید و با استفاده از بورس مخصوص مقداری از سس تهیه شده را بر روی خمیر بزنید و دقت کنید که حدود یک سانت از لبه های خمیر را سس نزنید.

مقدار مناسب از مواد میانی را بر روی تمام خمیر بریزید و با قاشق آن را پهن کنید تا یک دست شود. سپس لبه های خمیر را به داخل رول کنید تا جمع شود دو لبه بالا را به هم و دو لبه پایین را به هم بچسبانید. فر را با دمای ۲۲۰ گرم کنید.

طرز تهیه قیمالی پیده یک غذای فست فودی بین المللی

قیمالی پیده ها را درون سینی فری که از قبل چرب کرده اید و یا کاغذ روغنی پهن کردید با کمی فاصله بچینید و حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه پیده ها را درون فر قرار دهید و پس از طلایی شدن خمیر آن را از فر بیرون بیاورید و همراه سس لیمو و دیگر سس های مورد علاقه سرو کنید. نوش جان.

منبع : آرگا

برچسب :

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


ببینید | تصاویری از برخورد ماشین شاسی بلند با گله گوسفندان