طرز تهیه کرفس پلو زعفرانی با طعم عالی


برای افرادی که علاقه مند به آشپزی های ایرانی هستند، در این بخش طرز تهیه کرفس پلو زعفرانی را قرار داده ایم که مطالعه خواهید کرد.

یک غذای ایرانی ساده که طعم بی نظیری دارد، کرفس پلو بوده و شما علاقه مندان می توانید در این بخش با طرز تهیه کرفس پلو زعفرانی آشنا شوید. این کرفس پلو بی نظیر بوده و رسپی ساده ای دارد.

برای اینکه یک پلوی خوشمزه و عالی داشته باشید، کافی است تا در لینک با طرز تهیه پلو سه رنگ و پلو بلغور آشنا شوید. این پلوها خوشمزه بوده و با انواعی از خورشت ها تهیه می شود.

طرز تهیه کرفس پلو زعفرانی با طعم عالی

مواد اولیه:

  • گوشت گوسفندی: ۳۰۰ گرم
  • پیار: ۱ عدد
  • برنج: ۴ پیمانه
  • ساقه کرفس: ۴۰۰ گرم
  • زعفران دم شده: ۲ قاشق غذاخوری
  • سیر: ۳ حبه
  • چوب دارچین: ۱ تکه
  • زرشک: ۲ قاشق غذاخوری
  • کره: ۰ گرم
  • پودر گل سرخ و پودر پاپریکا: به میزان لازم
  • فلفل سیاه و نمک: به میزان لازم
  • روغن و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه کرفس پلو زعفرانی:

برای داشتن این پلوی خانگی خوشمزه ابتدا باید گوشت را مکعبی برش دهید و به همراه پیازها نگینی کرده و کنار بگذارید. حالا باید یک تابه روی حرارت بگذارید و مقداری روغن درون آن ریخته و پیازهای نگینی را درون تابه تفت دهید. بعد از اینکه پیازها سبک شد، گوشت های مکعبی شده را درون پیازها تفت دهید.

طرز تهیه کرفس پلو زعفرانی با طعم عالی

گوشت ها باید تغییر رنگ داده و بعد می توانید، مقداری زردچوبه، فلفل سیاه، چوب دارچین و پاپریکا را به آن اضافه کنید. مواد را مدام هم زده تا گوشت کمی تغبیر رنگ دهد و عطر ادویه ها بلند شود. ۲ لیوان آب جوشیده شده را روی گوشت ها ریخته و اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت بگذارید تا گوشت به خوبی مغز پخت شود.

حالا باید ساقه های کرفس را پاک کرده و خرد کنید. ساقه های کرفس را روی تخته آشپزخانه به خوبی خرد نمایید. بعد از پخت گوشت ها می توانید از ادویه های طعم دهنده پلویی استفاده کنید. کمی هم نمک اضافه نمایید. بعد از پخت کامل گوشت را خارج کرده و کنار بگذارید.

کرفس ها را کمی تفت داده و درون قابلمه حاوی آب گوشت بریزید تا نرم شود. حالا گوشت ها را مجدد اضافه کرده و کمی زعفران بزنید. بعد از تبیخر شدن، آب گوشت سراغ آماده کردن برنج بروید.

طرز تهیه کرفس پلو زعفرانی با طعم عالی

در این مرحله از طرز تهیه کرفس پلو زعفرانی باید برنج را بپزید. برنج را درون قابلمه آب جوشیده به همراه نمک ریخته و بعد از نرم شدن، آبکش کنید. کف قابلمه را نیز می توانید ته دیگ سیب زمینی یا نان لواش قرار دهید. حالا برنج را ریخته و یک لایه از مواد تهیه شده بریزید.

روی برنج را هم می توانید کمی زعفران و زرشک بزنید. حالا قابلمه را روی حرارت قرار داده تا برنج به خوبی بپزد. بعد از پخت می توانید این برنج را در دیس مورد نظر سرو نمایید. این برنج خاصیت زیادی داشته و شما می توانید با انواعی دیگر از سبزی های مطعر نیز تهیه کنید.

در صورت دلخواه می توانید از گوشت چرخی هم در این غذا استفاده نمایید. این پلو یکی از انواع پلوهای اصلی ایرانی بوده و شما با افزودن برگ بو و چوب دارچین می توانید، بوی گوشت را در این غذا از بین ببرید.

منبع : آرگا

برچسب : انواع پلو

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


درمان گیاهی ریزش مو