طرز تهیه شیرینی پنیری لبنانی یک میان وعده عالی برای پذیرایی


طرز تهیه شیرینی پنیری لبنانی بسیار ساده است که شما می توانید در این بخش با نحوه تهیه آن آشنا شوید. این شیرینی نرم و لطیف بوده و بدون فر هم تهیه می شود.

برای داشتن یک طعم فوق العاده و عالی از یک شیرینی خانگی تنها کافی است که شیرینی لبنانی را تهیه کنید. شما می توانید در این بخش با طرز تهیه شیرینی پنیری لبنانی آشنا شوید.

تهیه انواعی از دسرهای خانگی کار بسیار ساده ای است. شما می توانید در آرگا با طرز تهیه شیرینی نازک ارمنی و شیرینی مشهدی آشنا شوید که طعم بی نظیری دارد.

طرز تهیه شیرینی پنیری لبنانی یک میان وعده عالی برای پذیرایی

مواد اولیه شربت:

  • پودر قند: ۳۰۰ گرم
  • بهار نارنج: ۱ قاشق غذاخوری
  • آب: ۱۵۰ میلی لیتر
  • گلاب: ۱ قاشق غذاخوری
  • آب لیمو تازه: ۱ قاشق غذاخوری

مواد اولیه شیرینی:

  • آب: ۷۰۰ میلی لیتر
  • آرد سمولینا: ۲۸۰ گرم
  • شکر: ۲۰۰ گرم
  • خامه: ۷۰۰ گرم
  • عرق بهار نارنج: ۳ قاشق غذاخوری
  • پنیر موزرلا: ۵۰۰ گرم
  • پودر نارگیل و پودر پسته: برای تزئین

طرز تهیه شیرینی پنیری لبنانی یک میان وعده عالی برای پذیرایی

طرز تهیه شیرینی پنیری لبنانی:

تهیه این شیرینی راحت است شما باید ابتدا شربت این شیرینی را تهیه کنید. شکر و آب را روی حرارت قرار دهید و زمان داده تا شکر حل شود. حالا در این بخش باید مقداری عرق بهار نارنج را درون مخلوط شکر و آب اضافه کنید. آرد را هم در چند مرحله به مواد اضافه نمایید.

مواد را کمی هم زده تا آرد به خوبی در ترکیب نرم شود. بعد از اینکه خمیر شما نسبتا نرم و لطیف شد، پنیر را هم اضافه کنید. بعد از افزودن پنیر باید مواد را کمی هم بزنید تا حالت کشدار پیدا کند. مواد را روی حرارت کمی هم زده تا به خوبی باز شده و ترکیب شود و بعد زیر حرارت را خاموش کنید.

طرز تهیه شیرینی پنیری لبنانی یک میان وعده عالی برای پذیرایی

حالا در این مرحله باید شربتی که از قبل آماده کرده اید را با یک برس کف سینی بمالید. خمیر تهیه شده را کف سینی پهن کرده و و کمی از خمیر را تا ارتفاع سینی پخش کرده و حالت قالبی ایجاد کنید.

در این مرحله از طرز تهیه شیرینی پنیری لبنانی باید از لبه بیرونی خمیر باید خامه را با استفاده از قیف روی قسمتی از خمیر ریخته و خمیر را رول کنید. بعد خمیر را باید در یک سلفون بپیچید و کنار بگذارید. این خمیر را باید به مدت ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید.

خمیر را از یخچال خارج کرده و به اندازه های دلخواه برش دهید. حالا شیرینی ها را درون ظرف چیده و روی آن را با مقداری پودر نارگیل و پودر پسته تزئین کنید. این شیرینی بدون فر بوده و دستور تهیه آن نیز بسیار ساده است. این شیرین طعم بی نظیری داشته و بسیار لطیف می باشد.

منبع : آرگا

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه کیک و شیرینی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


حالا چه