طرز تهیه دسر مخصوص روزهای سرد با ارده و عسل و مغزیجات + مدل جدید دسر زمستانی


امروز در این پست می توانید آموزش طرز تهیه دسر مخصوص روزهای سرد با ارده و عسل و مغزیجات به شکل قالبی برای عصرانه و مجلسی + روش درست کردن دسر گرم و زمستانی مخصوص روزهای سرد با ارده و عسل و مغزهای مقوی از مواد لازم تا نحوه پخت با...

امروز در این پست می توانید آموزش طرز تهیه دسر مخصوص روزهای سرد با ارده و عسل و مغزیجات به شکل قالبی برای عصرانه و مجلسی + روش درست کردن دسر گرم و زمستانی مخصوص روزهای سرد با ارده و عسل و مغزهای مقوی از مواد لازم تا نحوه پخت با عکس و تصاویر مدل های جدید دسر زمستانی و پاییزه ۱۴۰۱ در ادامه مطلب می خوانید:

طرز تهیه دسر مخصوص روزهای سرد با ارده و عسل و مغزیجات + مدل جدید دسر زمستانی

طرز تهیه دسر زمستانی مخصوص روزهای سرد با ارده و عسل و مغزها

برای تهیه این دسر خوشمزه به عسل و ارده و مغزیجات نیاز داریم و بسیار با صرفه و آسان و بدون فر درست می شود. باتوجه به فرارسیدن فصل سرما و پاییز و زمستان می توانید از این آموزش برای خانواده تان دسر خوشمزه و راحت درست کنید و نوش جان کنید

روش تهیه دسر زمستانی با ارده و عسل و مغزها

  • ابتدا یک پیمانه عسل + یک پیمانه ارده را با هم خلوط کرده و می گزاریم روی حرارت گرم شود.
  • از کناره ها که قل زد مغزیجات مورد علاقه اعم از گردو و پسته و بادام و فندق و … به آن اضافه کنید
  • سپس از داغی که افتاد در ظرف چهارگوش سلیکونی میریزید و به مدت یک ربع در فریزر قرار می دهیم
  • بعد از بیرون اوردن از فریزر برش میزنید و نوش جان کنید

برای تزیین می توانید از انواع پودرها و ژله ها استفاده کنید

عکس مدلی که آموزش داده شد

طرز تهیه دسر مخصوص روزهای سرد با ارده و عسل و مغزیجات + مدل جدید دسر زمستانی

طرز تهیه دسر زمستانی رنگینک خرما و گردو

رنگینک یک خوراکی جنوبی و دسری با طبع گرم هست که به خاطر ترکیب خرما و گردو در کنار هم خیلی پرانرژی و مقویه. طعم بسیار لذیذی هم داره.

مواد اولیه تهیه رنگینک

  • آرد ۲ پیمانه
  • کره ۲۰۰ الی ۲۵۰ گرم
  • پودر دارچین ۱ قاشق مرباخوری
  • پودر هل ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • خرما به مقدار لازم (با توجه به اندازه ظرف)
  • گردو و پودر نارگیل یا پسته به مقدار لازم (برای تزیین)

مراحل تهیه رنگینک خرما و گردو

ابتدا کره رو داخل ماهیتابه می‌ریزیم و اجازه می‌دیم تا با حرارت ملایم آب بشه. مقدار کره بستگی به سلیقه خودتون داره. اگر دوست داشتید رنگینکتون کم‌چرب باشه، ۲۰۰ گرم و در غیر این صورت ۲۵۰ گرم کره استفاده کنید.

مدل های جدید دسر زمستانی

چیز کیک

طرز تهیه دسر مخصوص روزهای سرد با ارده و عسل و مغزیجات + مدل جدید دسر زمستانی

دسر اولیبوله که ریشه ای هلندی دارد یک دسر گرم شبیه به دونات

طرز تهیه دسر مخصوص روزهای سرد با ارده و عسل و مغزیجات + مدل جدید دسر زمستانی

چورو یا چوروس یک شیرینی اسپانیایی دسر زمستانی

طرز تهیه دسر مخصوص روزهای سرد با ارده و عسل و مغزیجات + مدل جدید دسر زمستانی

سوفله نوعی دسر کیکی با تخم مرغ

طرز تهیه دسر مخصوص روزهای سرد با ارده و عسل و مغزیجات + مدل جدید دسر زمستانی

تارت سیب و دارچین دسر مخصوص روزهای سرد

طرز تهیه دسر مخصوص روزهای سرد با ارده و عسل و مغزیجات + مدل جدید دسر زمستانی

طرز تهیه دسر مخصوص روزهای سرد با ارده و عسل و مغزیجات + مدل جدید دسر زمستانی

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


استدلال‌های مضحک نهادهای اطلاعاتی آمریکا از اوضاع جهان