خرید دام از مراکز غیرمجاز چابهار سبب افزایش تب کریمه‌کنگ می شود


خرید دام از مراکز غیرمجاز چابهار سبب افزایش تب کریمه‌کنگ می شود

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان چابهار گفت: برای پیشگیری از ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو خرید و ذبح دام حتما در مراکز مورد تأیید دامپزشکی انجام شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان چابهار دکتر روز یکشنبه همایون دادگر اظهار داشت: بیماری تب کریمه کنگو از طریق تماس با لاشه دام آلوده (گوشت دام ذبح شده)، تماس یا له کردن کَنه و مصرف گوشت تازه به صورت خام و نیم پخت به انسان منتقل می‌شود.

وی بیان کرد: افراد در صورت رعایت نکردن نکات بهداشتی از قبیل خرید دام از مراکز غیرمجاز، کشتار دام در منزل، خیابان و اماکن عمومی و مصرف گوشت تازه، احتمال ابتلاء به این بیماری را در خود و سایرین افزایش می‌دهند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان چابهار تاکید کرد: توصیه می‌شود پس از ذبح دام گوشت تازه به مدت ۲۴ ساعت و احشاء به مدت ۴۸ ساعت در دمای ۲ تا چهار درجه در یخچال نگهداری و پس از آن مصرف شود.

وی تصریح کرد: هماهنگی و تشدید نظارت‌های بهداشتی بر اماکن عرضه دام توسط مراکز بهداشت با همکاری دامپزشکی و سایر دستگاه‌های مرتبط در حال انجام است تا از شیوع این بیماری پیشگیری شود.

دادگر با تشریح راه‌های انتقال این بیماری از دام آلوده به انسان گفت: ارتباط مستقیم با لاشه، ترشحات و خون دام آلوده، مصرف گوشت و احشاء دام به شکل خام یا پخته نشده و انتقال از فرد آلوده به سایر افراد راه‌های انتقال بیماری هستند.

وی گفت: آنچه که موجب نگرانی است خرید گوشت از کنار خیابان‌ها و اماکن غیرمجاز و خارج از شبکه دامپزشکی است که با توجه به فصل گرما و افزایش فعالیت کَنه عامل بیماری می‌تواند تهدید جدی محسوب شود.


به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان چابهار دکتر روز یکشنبه همایون دادگر اظهار داشت: بیماری تب کریمه کنگو از طریق تماس با لاشه دام آلوده (گوشت دام ذبح شده)، تماس یا له کردن کَنه و مصرف گوشت تازه به صورت خام و نیم پخت به انسان منتقل می‌شود.

وی بیان کرد: افراد در صورت رعایت نکردن نکات بهداشتی از قبیل خرید دام از مراکز غیرمجاز، کشتار دام در منزل، خیابان و اماکن عمومی و مصرف گوشت تازه، احتمال ابتلاء به این بیماری را در خود و سایرین افزایش می‌دهند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان چابهار تاکید کرد: توصیه می‌شود پس از ذبح دام گوشت تازه به مدت ۲۴ ساعت و احشاء به مدت ۴۸ ساعت در دمای ۲ تا چهار درجه در یخچال نگهداری و پس از آن مصرف شود.

وی تصریح کرد: هماهنگی و تشدید نظارت‌های بهداشتی بر اماکن عرضه دام توسط مراکز بهداشت با همکاری دامپزشکی و سایر دستگاه‌های مرتبط در حال انجام است تا از شیوع این بیماری پیشگیری شود.

دادگر با تشریح راه‌های انتقال این بیماری از دام آلوده به انسان گفت: ارتباط مستقیم با لاشه، ترشحات و خون دام آلوده، مصرف گوشت و احشاء دام به شکل خام یا پخته نشده و انتقال از فرد آلوده به سایر افراد راه‌های انتقال بیماری هستند.

وی گفت: آنچه که موجب نگرانی است خرید گوشت از کنار خیابان‌ها و اماکن غیرمجاز و خارج از شبکه دامپزشکی است که با توجه به فصل گرما و افزایش فعالیت کَنه عامل بیماری می‌تواند تهدید جدی محسوب شود.

کد خبر 5545462

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


توصیه‌های تغذیه‌ای برای مبتلایان به آسم