آش چوربا شیری بروکلی
آش چوربا شیری بروکلی، یکی از خوشمزهترین و معروفترین چورباها است. چوربا در زبان ترکی استانبولی به معنی سوپ و یا آش میباشد.
طعم و عطر این آش معروف و لذیذ، بسیار عالی بوده و طرفداران بسیاری دارد. مواد اصلی در تهیه این آش غلیظ شامل کلم بروکلی، سیب زمینی و سیر میباشد که یک میان وعده و شام عالی را فراهم خواهد کرد. آش چوربا شیری بروکلی را میتوانید خیلی سریع و راحت در منزل آماده و طبخ کنید.
از دیگر انواع آشهای معروف و خوشمزه میتوان به آش چوربا کدو و هویج، آش شولی، آش گندم، آش شیله عدس، آش سماق، آش هالاو، آش گندم شیر و… اشاره کرد.
مواد لازم
کلم بروکلی: ۳۰۰ گرم
شیر: ۱ لیوان
سیب زمینی متوسط: ۱ عدد
تره فرنگی: ۱ عدد
سیر: ۳ حبه
آب مرغ: ۴ لیوان
آرد: ۱ قاشق غذاخوری
کره: ۱ قاشق غذاخوری
روغن: به مقدار لازم
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم
مراحل
گام ۱
ابتدا سیب زمینی و سیرها را پوست کرده و نگینی خرد کنید.
گام ۲
در یک قابلمه کمی روغن بریزید و سپس سیرها را اضافه و تفت دهید.
گام ۳
سپس سیب زمینی و تره فرنگی خرد شده را به قابلمه اضافه و مخلوط کنید.
گام ۴
آرد را نیز اضافه و مخلوط کنید.
گام ۵
مواد را خوب هم بزنید و تا گرفته شدن بوی خامی آرد، مواد را تفت دهید.
گام ۶
سپس کلم بروکلی آبپز شده، کره و ادویهها را اضافه و مخلوط کنید.
گام ۷
آب مرغ را نیز اضافه و ۲۰ دقیقه بگذارید تا مواد بپزند.
گام ۸
در آخر نیز شیر گرم را اضافه و بعد از ۵ دقیقه حرارت را خاموش کنید.
از دیگر انواع آشهای معروف و خوشمزه میتوان به آش چوربا کدو و هویج، آش شولی، آش گندم، آش شیله عدس، آش سماق، آش هالاو، آش گندم شیر و… اشاره کرد.
مواد لازم
کلم بروکلی: ۳۰۰ گرم
شیر: ۱ لیوان
سیب زمینی متوسط: ۱ عدد
تره فرنگی: ۱ عدد
سیر: ۳ حبه
آب مرغ: ۴ لیوان
آرد: ۱ قاشق غذاخوری
کره: ۱ قاشق غذاخوری
روغن: به مقدار لازم
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم
مراحل
گام ۱
ابتدا سیب زمینی و سیرها را پوست کرده و نگینی خرد کنید.
گام ۲
در یک قابلمه کمی روغن بریزید و سپس سیرها را اضافه و تفت دهید.
گام ۳
سپس سیب زمینی و تره فرنگی خرد شده را به قابلمه اضافه و مخلوط کنید.
گام ۴
آرد را نیز اضافه و مخلوط کنید.
گام ۵
مواد را خوب هم بزنید و تا گرفته شدن بوی خامی آرد، مواد را تفت دهید.
گام ۶
سپس کلم بروکلی آبپز شده، کره و ادویهها را اضافه و مخلوط کنید.
گام ۷
آب مرغ را نیز اضافه و ۲۰ دقیقه بگذارید تا مواد بپزند.
گام ۸
در آخر نیز شیر گرم را اضافه و بعد از ۵ دقیقه حرارت را خاموش کنید.