چرا بیت کوین دوباره منفی شد؟


در معاملات امروز بازار جهانی ارزهای مجازی شاهد افت 1400 دلاری قیمت بیت کوین بودیم.

پس از آنکه غول خرده فروشی آنلاین یعنی آمازون شایعاتی مبنی بر اینکه این شرکت قصد دارد بیت کوین را به عنوان یک روش پرداخت در سایت خود بپذیرد تکذیب کرد، قیمت بیت کوین روز سه شنبه همراه با دیگر رمزارزها روند کاهشی یافت.

به گزارش سایت طلا،طی روزهای گذشته به مدت 5 روز بازار ارزهای مجازی مثبت بود و قیمت بیت کوین از حدود 29 هزار و 500 دلار تا مرز 39 هزار دلار بالا رفت، اما امروز به یکباره روند بازار تغییر کرد.

در معاملات امروز بازار جهانی ارزهای مجازی قیمت بیت‌کوین نسبت به دیروز همین موقع 2.5 درصد ریخت و هم اکنون 37 هزار و 290 دلار در حال معامله است.

این قیمت البته نسبت به هفته پیش 25 درصد رشد داشته، اما در مقایسه با قیمت دیروز که 38 هزار و 600 دلار بود، حدود 1400 دلار افت کرده است.

چرا بیت کوین دوباره منفی شد؟

با احتساب قیمت امروز، ارزش کل بازار بیت کوین حالا به 700 میلیارد دلار رسیده و برای نخستین بار در طول چند هفته گذشته بازار بیت کوین حجم بالایی خورده و با خرید و فروش 1.1 میلیون بیت کوین 41 میلیارد دلار در این بازار پول جابجا شده است.

تعداد کل بیت کوین‌های جهان هم حالا به 18 میلیون و 767 هزار و 881 عدد رسیده است. اتریوم افت به مراتب جدی‌تری را نسبت به بیت کوین به ثبت رساند و با 5.3 درصد کاهش قیمت هم اکنون 2218 دلار خرید و فروش می‌شود.

باینانس کوین هم 3.8 درصد ریخت و 306 دلار در حال دست به دست شدن است. کاردان و ریپل هم هر کدام با 7 درصد افت قیمت به ترتیب 1.26 دلار و 62 سنت به فروش می‌رسند. دوج کوین البته سنگین‌تری سقوط را در میان ارزهای مجازی مطرح در معاملات امروز به ثبت رساند و با 12.5 درصد افت قیمت هم اکنون 20 سنت در حال خرید و فروش شدن است.

به طور کلی در معاملات امروز ارزش بازار جهانی ارزهای مجازی 5.3 درصد کاهش یافت و به 1466 میلیارد دلار رسید. همانند بیت کوین شاهد حجم خوب معاملاتی در بازار ارزهای مجازی بودیم و 108 میلیارد دلار در 24 ساعت گذشته در این بازار پول جابجا شده است. تعداد ارزهای مجازی جهان هم امروز به 11 هزار و 64 رقم رسید.

چرا بیت کوین دوباره منفی شد؟

دلیل رشد روزهای گذشته بازار این بود که برخی سرمایه‌گذاران از جمله ایلان ماسک اظهارات مثبتی را در باره بیت کوین و ارزهای مجازی مطرح کرده بودند و حتی خبر رسیده بود که شرکت آمازون می‌خواهد بستر را برای فروش محصولاتش به ارزهای مجازی و بیت کوین فراهم کند.



ایلان ماسک هم گفته بود که احتمالا تسلا فروش خودرو به بیت کوین را دوباره در دستورکار قرار دهد. همه اینها دست به دست هم داد، تا بیت کوین در طی 5 روز حدود 9 هزار دلار رشد قیمت داشته باشد.

چرا بیت کوین دوباره منفی شد؟

دلیل منفی شدن امروز بازار هم این بود که به گزارش رویترز، شرکت آمازون هر گونه تصمیم برای رفتن به سمت ارزهای مجازی را رد کرده است.

این شرکت برای استخدام یک نفر مسلط به ارزهای مجازی آگهی داده بود و همین امر باعث شده بود، برخی کارشناسان این آگهی را تلاش آمازون برای فروش محصولات به ارزهای مجازی تعبیر کنند، اما حالا این شرکت این مسئله را رد کرده و بخش عمده‌ای از منفی شدن بازار مربوط به همین مسئله بوده است.

چرا بیت کوین دوباره منفی شد؟

هشدار درباره استفاده از ارز دیجیتال «تتر»

معامله گران، صرافی های ایرانی، تجار و بازرگانان با اطلاع از مسائل قانونی دلار تتر، نسبت به مدیریت ریسک و تبدیل دارایی های خود دقت عمل لازم را پیشه کرده و نسبت به تبعات احتمالی، آمادگی لازم را کسب کنند.

تتر سومین ارز رمزنگاری شده در جهان از نظر ارزش بازاری است و این باعث نگرانی برخی از اقتصاددانان - از جمله یک مقام در فدرال رزرو شده است.

ماه گذشته ، اریک روزنگرن ، رئیس بانک فدرال بوستون ، زنگ خطر در مورد تتر را به صدا درآورد و آن را یک خطر بالقوه برای ثبات مالی خواند.

در همین حال ، برخی از سرمایه گذاران معتقدند که از دست دادن اطمینان به تتر می تواند همان "قو سیاه" رمزنگاری شده باشد، یک رویداد غیرقابل پیش بینی که می تواند به شدت بر بازار تأثیر بگذارد.

مسائل مربوط به تتر پیامدهای قابل توجهی برای دنیای رمزنگاری نوپا دارد و اقتصاددانان به طور فزاینده ای از این می ترسند که بازارهای فراتر از ارزهای دیجیتالی را تحت تأثیر قرار دهد.

تحلیلگران در JPMorgan قبلاً هشدار داده بودند که از دست دادن ناگهانی اعتماد به تتر می تواند منجر به "شوک نقدینگی شدید به بازار گسترده ارزهای رمزپایه" شود. اما این نگرانی ها نیز وجود دارد که افزایش ناگهانی برداشت های تتر می تواند منجر به نوسانات احتمالی بازار شود و دارایی های فراتر از رمزنگاری را تحت تأثیر قرار دهد.

پیرو گسترش استفاده از رمزارزها برای تبادلات مالی بین‌المللی مخصوصا در بین فعالان اقتصادی و تجار ایرانی به عنوان جایگزین روش های سنتی و روش های بانکی تحت تحریم، طبق روال گذشته وظیفه خود دیدیم نسبت به پرونده دادگاه دلار تتر در ایالات متحده اطلاع رسانی کنیم.

طبق اطلاعات به دست آمده از سخنرانی ریاست فدرال رزرو، جرمی پاول در مورد لزوم قانونگذاری و نظارت بر عملکرد دارایی های دیجیتال موسوم به Stable Coin که دلار تتر به عنوان معروف ترین مثال بارز این نوع از دارایی ها قلمداد می شود همچنین اعتراض وزیر خزانه داری ایالات متحده به عملکرد این نوع از دارایی ها و تحت الشعاع قرار گرفتن منافع سیستم بانکداری آمریکا، گمان آن می رود که در ماه پیش رو ادامه دادگاه شرکتی که ابداع کننده این سیستم مالی و بنیانگذار آن است پیگیری شده و با توجه به اتهامات قابل توجهی که در مورد پشتوانه و این دارایی به عنوان یک Stable Coin با ارزش برابر با یک دلار در میان است.

همچنین بررسی های بازاری در مورد اتهاماتی همچون پولشویی و استفاده از این سیستم مالی در دستکاری بازار رمزارزها اقدامات گسترده ای توسط قانونگذاران آمریکا و به تبع آن دیگر کشورها بر علیه دلار تتر انجام پذیرد.

از این رو به فعالان حوزه رمزارز از جمله معامله گران، صرافی های ایرانی همچنین تجار و بازرگانانی که از این دارایی به عنوان وجه المبادله در تجارت خود استفاده می کنند، هشدار می دهیم که با توجه به مسائل فوق که به صورت خلاصه و مختصر بیان شد و مسائل ریشه ای دیگری که مجال توضیح آن در این جریده کوتاه نخواهد بود، نسبت به مدیریت ریسک و تبدیل دارایی های خود دقت عمل لازم را پیشه کرده و نسبت به تبعات احتمالی آمادگی لازم را کسب کنند.

به گزارش ایرنا، تتر (Tether) با واحد اختصاری USDT یک ارز دیجیتال است که با قیمت ثابت خود از شما در مقابل نوسانات شدید بازار محافظت می‌کند و با آن می‌توان به صورت دیجیتالی دلار منتقل کرد.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه ارز دیجیتال

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


ببینید | حمله نظامیان اسرائیلی به دانش‌آموزان