طرز تهیه پودینگ انار


طرز تهیه پودینگ انار

در مطلب زیر طرز تهیه پودینگ انار را برای شما عزیزان تدارک دیده ایم.

طرز تهیه پودینگ انار

مواد لازم

نشاسته ذرت ۴ قاشق غذا خوری
وانیل‏ ۱/۴ قاشق مربا خوری
خامه‏ (فرم گرفته شده) ۱۵۰ گرم
آب انار ۲ پیمانه
پودر قند ۳/۴ پیمانه
شیر ۲ قاشق غذا خوری
ژلاتین ۲ ورق
پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم

طرز تهیه

۱.ابتدا آب انار را با پودر نشاسته، پودر قند و وانیل مخلوط کنید، شیر را نیز افزوده و روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب بهم زده تا غلیظ شود.
۲.پنیر خامه‌ای را با خامه فرم گرفته مخلوط کرده و بزنید در حدی که فقط با هم یکدست شوند.
۳.مخلوط خامه را به مواد نشاسته‌ای اضافه کرده و هم بزنید تا مانند فرنی غلیظ شود.ورق ژلاتین را در ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آب سرد حل کرده، روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا ژلاتین در آب حل شود
۴.سپس به مواد افزوده و سریع هم بزنید.پودینگ آماده شده را با کمی دانه انار مخلوط کرده و در جام یا ظرف دلخواه ریخته و در یخچال قرار دهید.

سایر نکات

برای تزیین میتوانید از یک لایه پودینگ انار و یک لایه پودینگ سفید به صورت لا به لا استفاده کنید
سعی کنید انار انتخابی شیرین باشد و در صورتی که ترش بود مقدار بیشتری پودر قند اضافه کنید
منبع: پاپیون

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


6 مرزبان بازداشت شده به کشور بازگشتند