طرز تهیه دسر گل محمدی


طرز تهیه دسر گل محمدی

در این مطلب قصد داریم روش تهیه دسر گل محمدی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

طرز تهیه دسر گل محمدی

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دسر گل محمدی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

گلاب ۲ ق غ
پودر گل محمدی ۲ ق م
خامه صبحانه یا قنادی ۳ ق غ
شیر ۳/۵ لیوان
شکر ۸۰ گرم (یک سوم لیوان)
پودر ژلاتین ۳۵ گرم (۳/۵ ق غ سرصاف)

طرز تهیه:

ابتدا پودرژلاتین رو روی نصف لیوان شیر سرد ریخته و روی بخار کتری قرار داده تا ذرات ژلاتین حل بشه.۳ لیوان شیر رو همراه شکر با هم مخلوط کرده، پودر گل رو اضافه وروی حرارت قرار میدیم تا شکر حل بشه. بعداز اینکه شکر حل شد ژلاتین آماده شده رو همراه گلاب اضافه کرده واز روی حرارت بردارین (نوک قاشق هم میتونید وانیل اضافه کنید). وقتی از دما افتاد خامه رو کمی با چنگال بزنید بعد به مواد اضافه کنید، برای خوشرنگ شدنش میتونید از دوقطره رنگ خوراکی استفاده کنید. در این مرحله مواد را از صافی رد کرده و داخل قالب مورد نظر بریزید (دسر‌هایی که خامه داره نیاز به چرب کردن قالب نیست) و حداقل ۶ ساعت داخل یخچال قرار بدین وقتی دسر بست دورشو با چاقو ازاد کنیدو روش یک دیس مرطوب گذاشته و برگردونید.

نکته:

میزان شکر بستگی به ذایٔقه تون داره مقدار رو میتونید کم یا زیاد کنید.

برای پودر گل، میتونید برگ‌های گل محمدی رو اسیاب کنید

منبع: khaneye deser

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه انواع دسر و بستنی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


با بطری خالی نوشابه و آب معدنی کاردستی های جالب بسازید