آیا سوسیس به‌خاطر پخته شدن از کالباس بهتر است؟


بهادر حاجی محمدی بازرس انجمن بهداشت و ایمنی مواد غذایی ایران گفت: مقدار مواد شیمیایی نیترات‌دار در سوسیس بیش‌تر گزارش شده و آن را نباید سرخ کرد زیرا میزان سرطان‌زایی آن بالا می‌رود.


حتما بخوانید: سایر مطالب گروه تغذیه و سلامت

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


عکس | قابی دیدنی از بازیگر زن پُرحاشیه در حرم امام رضا(ع)