آموزش طرز تهیه ترشی بنه یا پسته کوهی
ترشی بنه خیلی ساده تهیه می شود. این ترشی بسیار خوشمزه است و طرفداران زیادی هم دارد. بنه یا همان پسته کوهی در اصل گیاهی دارویی است که در استان ایلام، کردستان و کهگیلویه و بویراحمد می روید و از صمغ آن برای مصارف دارویی و صعنی استفاده می کنند. ترشی این گیاه بسیار معروف است و در ادامه مطلب روش تهیه آن را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم
بنه یا پسته کوهی 1 کیلوگرمنمک به میزان لازمسرکه به میزان لازمسبزی (نعناع و ترخون) به میزان لازمسیاه دانه، زیره و فلفل سیاه به میزان لازمطرز تهیه
برای تهیه این ترشی در ابتدا باید پسته کوهی را بشویید و در یک آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن برود و سپس بنه ها را دانه کنید و در شیشه بریزید.
حالا سبزی هایی را که گفته شد بشویید و بگذارید که خشک شوند و سپس آنها را خشک کنید و به شیشه ای که درون آن بنه است انتقال دهید.
حالا کمی فلفل سیاه، زیره، سیاه دانه را به درون شیشه اضافه کنید و روی آن سرکه بریزید طوری که درون شیشه پر از سرکه شود، شیشه را درون یخچال به مدت 2 هقته قرار دهید تا ترشی آماده شود و بتوانید از آن استفاده کنید.
نکات
می توانید بنه را با شاخه اش ترشی کنید و یا بنه را دانه دانه کنید.
این ترشی سرکه را جذب خود می کند پس هر چند روز یک بار به آن سر بزنید تا در صورت نیاز به آن سرکه اضافه کنید.
◘ ترشی عناب ◘ ترشی خیارچنبر ◘ ترشی سیر
امیدواریم از این ترشی که دارای خواص زیادی است لذت برده باشید.