به مناسبت 28 سالگی قهرمانی استقلال در آسیا ؛ نگاهی به حریفان و چگونگی قهرمانی آبی ها در قاره کهن !


امروز سالگرد دومین قهرمانی استقلال در آسیاست 28 سال از این قهرمانی می گذرد. نوشته به مناسبت 28 سالگی قهرمانی استقلال در آسیا ؛ نگاهی به حریفان و چگونگی قهرمانی آبی ها در قاره کهن ! اولین بار در پارس فوتبال | خبرگزاری فوتبال ایران | ParsFootball پدیدار شد.

به مناسبت ۲۸ سالگی قهرمانی استقلال در آسیا ؛ نگاهی به حریفان و چگونگی قهرمانی آبی ها در قاره کهن !

قصه قهرمانی استقلال در آسیا در سالگرد دومین قهرمانی استقلال
نویسنده : خبرگزاری پارس فوتبال.کام
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه ۷ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۸:۳۷
به مناسبت 28 سالگی قهرمانی استقلال در آسیا ؛ نگاهی به حریفان و چگونگی قهرمانی آبی ها در قاره کهن !

امروز سالگرد دومین قهرمانی استقلال در آسیاست ۲۸ سال از این قهرمانی می گذرد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

۷ مرداد ۱۳۷۰، شامگاه یک ۲شنبه تابستانی، استقلال برای دومین بار قهرمان آسیا شد. تیم منصور پورحیدری با ۵ برد و ۲ مساوی و بدون باخت بر قله آسیا ایستاد و آخرین فتح قاره ای اش را جشن گرفت. آن روز در ورزشگاه ملی بنگلادش در شهر داکا، جز این قهرمانی و بالا رفتن جام توسط کاپیتان شاهین بیانی، استقلالی ها با چند جایزه انفرادی دیگر سال رویایی شان را کامل کردند.

عباس سرخاب، بهترین بازیکن آن دوره جام باشگاه های آسیا شد و احمدرضا عابدزاده هم به عنوان بهترین دروازه بان رسید ضمن اینکه مجید نامجومظلق عنوان عجیب و غریب تکنیکی ترین بازیکن را گرفت. جایزه بهترین گلزن هم به کسی نرسید جز صمد مرفاوی با زدن ۶ گل در ۷ بازی. استقلال آن دوره ۱۱ گل زد که نصف بیشترش را مرفاوی به ثمر رساند.

در آن زمان ها رقابت ها همانند لیگ قهرمانان آسیا اینقدر با زمان زولانی و سنگین نبود ، شاید چون هنوز فوتبال در آسیا اینقدر رشد نکرده بود !

استقلال آن دوره را با بازی برابر السد استارت زد. یکی از بین این دو تیم وارد جمع ۸ تیم نهایی می شد. بازی رفت در قطر برنده نداشت و یک بر یک به تساوی رسید. صمد مرفاوی گل استقلال را زد. مرفاوی در بازی برگشت هم گل زد ولی این بار تک گل بازی را.

استقلال به مرحله نهایی رسید و در گروه دوم قرار گرفت که ۴ تیمی بود در کنار ۲۵ آوریل کره شمالی، محمدان بنگلادش و بانگکوک بانک تایلند. در اولین بازی این مرحله، آنها ۲ بر یک و با گلهای صمد مرفاوی و عباس سرخاب نماینده کره شمالی را شکست دادند. سپس با دو گل صمد مرفاوی تیم تایلندی را از سر راه برداشتند و در بازی آخر مرحله گروهی هم برابر محمدان بنگلادش به تساوی یک بر یک رسیدند. گل استقلال را رضا نعلچگر زد. استقلال با ۵ امتیاز و تفاضل گل ۳ بالاتر از ۲۵ آوریل کره شمالی ۳ امتیازی به مرحله بعدی (نیمه نهایی ) رسید.

حریف استقلال در این مرحله، پلیتاجایا از اندونزی بود یعنی تیم دوم گروه اول که با یک برد و یک باخت بعد از لیائونینگ چین به عنوان تیم دوم به نیمه نهایی رسید.

آبی پوشان این تیم را در نیمه نهایی با دو گل عباس سرخاب و شاهرخ بیانی شکست دادند و فینالیست شدند.

در بازی فینال، استقلال ۲ بر یک تبم گمنام لیائونینگ چین (که با پیروزی ۳ بر صفر برابر ۲۵ آوریل در نیمه نهایی به فینال رسیده بود) را شکست داد.

استقلال دقیقه ۲۰ روی ارسال مجیدنامجمومطلق با ضربه سر چکشی رضا حسن زاده به گل اول رسید. یو هو ئی دقیقه ۵۳ دروازه عابدزاده را باز کرد و سرانجام گل برتری و قهرمانی را صمد مرفاوی دقیقه ۷۳ زد.

در بازی فینال، احمدرضا عابدزاده دروازه بان بود. شاهین بیانی در دفاع آخر بازی کرد و یارکوب هایش رضا حسن زاده در راست و مهدی فنونی زاده در چپ بودند. امیر موسوی نیا پیستون راست بود و صادق ورمزیار پیستون چپ. امیر قلعه نویی هافبک دفاعی بود. هافبک راست کسی نبود جز مجید نامجومطلق و این وظیفه در سمت چپ برعهده شاهرخ بیانی بود.

زوج خط حمله را هم صمد مرفاوی و عباس سرخاب تشکیل می دادند.

پورحیدری در فینال دو تعویض کرد؛ نعلچگر جانشین نامجومطلق شد و چنگیز به جای مرفاوی وارد زمین شد. جواد زرینچه در ابتدای همین سال استقلال را به مقصد بانک کشاورزی ترک کرد و در تیم قهرمان آسیا حضور نداشت.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه فوتبال خارجی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


عکس | قابی دیدنی از بازیگر زن پُرحاشیه در حرم امام رضا(ع)