تاثیر کم مصرف کردن کالری در کاهش ریسک حمله قلبی
منبع خبر
/
مهر /
تغذیه و سلامت
محققان دریافتند کاهش مصرف کالری، حتی به میزان کم، می تواند ریسک حمله قلبی را کاهش دهد.
به گزارش خبرنگار مهر، محققان در این مطالعه به بررسی نتایج تأثیر محدودکردن نسبی مصرف کالری در افراد غیرچاق که از لحاظ بالینی نرمال بودند، پرداختند.
در این مطالعه، ۷۵ فرد دارای اضافه وزن جزئی در رده سنی ۲۱ تا ۵۰ سال تحت مطالعه کنترل کالری قرار گرفتند و مشخص شد شرکت کنندگان در مقایسه با افراد ۵۰ سال به بالا که دارای دو یا چند فاکتور پرخطر غیرعادی بودند، ۱۳ بار کمتر با احتمال ابتلاء به بیماری قلبی عروقی روبرو بودند.
به گفته محققان، احتمال ابتلاء به سایر بیماریها نظیر دیابت نوع ۲، سکته، التهاب و برخی انواع سرطان هم به شکل قابل توجهی از بین رفته بود.
«لوئیجی فونتنا»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه سیدنی استرالیا، در این باره میگوید: «مطالعه ما نشان میدهد حتی افراد سالم جوان و میانسال هم میتوانند از تمرکز بر مصرف کالری شأن بهره ببرند و هرگونه تغییر جزئی در هر زمان از زندگی میتواند موجب تغییرات بزرگی شود.»
به گزارش خبرنگار مهر، محققان در این مطالعه به بررسی نتایج تأثیر محدودکردن نسبی مصرف کالری در افراد غیرچاق که از لحاظ بالینی نرمال بودند، پرداختند.
در این مطالعه، ۷۵ فرد دارای اضافه وزن جزئی در رده سنی ۲۱ تا ۵۰ سال تحت مطالعه کنترل کالری قرار گرفتند و مشخص شد شرکت کنندگان در مقایسه با افراد ۵۰ سال به بالا که دارای دو یا چند فاکتور پرخطر غیرعادی بودند، ۱۳ بار کمتر با احتمال ابتلاء به بیماری قلبی عروقی روبرو بودند.
به گفته محققان، احتمال ابتلاء به سایر بیماریها نظیر دیابت نوع ۲، سکته، التهاب و برخی انواع سرطان هم به شکل قابل توجهی از بین رفته بود.
«لوئیجی فونتنا»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه سیدنی استرالیا، در این باره میگوید: «مطالعه ما نشان میدهد حتی افراد سالم جوان و میانسال هم میتوانند از تمرکز بر مصرف کالری شأن بهره ببرند و هرگونه تغییر جزئی در هر زمان از زندگی میتواند موجب تغییرات بزرگی شود.»
کد خبر 4666629
حتما بخوانید: سایر مطالب گروه تغذیه و سلامت
برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!