دستور پخت دلمه قارچ با مرغ


دستور پخت دلمه قارچ با مرغ

دلمه قارچ با مرغ یا همان قارچ شکم پر از خوش مزه‌ترین نوع دلمه می‌باشد، این غذا را می‌توان در دسته پیش غذا‌ها و یا فینگرفود‌ها قرار داد. همچنین این غذا برای کودکان بسیار مناسب است.

دستور پخت دلمه قارچ با مرغ
مواد لازم

قارچ: نیم کیلوگرم
سینه مرغ: ۱ عدد
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز: ۱ عدد
فلفل دلمه ای: ۱ عدد
پنیر موزارلا: ۲۰۰ گرم
سس گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
موادلازم برای سس:
آرد: ۳ قاشق غذاخوری
شیر: ۱ پیمانه
کره: ۵۰ گرم

مراحل پخت

ابتدا سینه مرغ را به قطعات کوچک و مناسبی خرد کنید.

سپس آن را همراه با روغن زیتون و پیازی که به قطعات ریز خرد کرده اید، در تابه‌ای ریخته و روی حرارت ملایم تفت دهید.

بعد از تفت مواد ادویه‌های لازم را به مرغ تفت داده شده اضافه کنید و درب تابه را بگذارید تا بخارپز شوند.

چند دقیقه بعد فلفل دلمه‌ای و سس گوجه فرنگی را نیز اضافه کنید.

در این بخش قارچ‌های شسته شده را خشک کنید و دسته آن را جدا کنید تا داخل قارچ خالی شود.

برای تهیه سس: ابتدا کره را در ظرفی بریزید تا آب شود.

سپس آرد را اضافه کنید و با کره خوب مخلوط کنید.

پس از آنکه کره و آرد خوب مخلوط شدند کم کم شیر به دمای محیط رسیده را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

پس از انکه تمام شیر را اضافه کرد هر ادویه و گیاه معطری که دوست دارید را اضافه کنید و مجدد سس را هم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسید.

سپس داخل قارچ‌های آماده شده را با مواد اولیه پر کنید و روی آن را ابتدا با سس تهی شده و بعد پنیر موزارلا بریزید.

فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.

قارچ‌ها را داخل سینی فر بگذارید.

۲۰ دقیقه بگذارید دلمه‌ها بپزد.

دلمه‌ها را از فر خارج کنید و بعد از خنک شدن نوش جان کنید.
منبع:غذالند

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


عکس | قابی دیدنی از بازیگر زن پُرحاشیه در حرم امام رضا(ع)