تولید زردآلو در چهارمحال و بختیاری کاهش یافت
منبع خبر
/
مهر /
چهارمحال و بختیاری
شهرکرد- رئیس جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: سرمازدگی موجب کاهش تولید محصول زردآلو در این استان شد.
ذبیح الله غریب در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه سرمازدگی موجب کاهش تولید محصول زردآلو در این استان شد، اظهار داشت: سرمازدگی در این استان موجب کاهش ۵۰ درصد محصول زردآلو تولیدی در این استان شده است.
رئیس جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: ۸۰۰ هکتار از اراضی باغی استان چهارمحال و بختیاری زیر کشت زردآلو است.
وی عنوان کرد: ۵۰۰ هکتار از باغات زردالود در سطح استان بارور هستند.
رئیس جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: دو هزار تن زردآلو از باغات استان در سالجاری برداشت می شود.
ذبیح الله غریب در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه سرمازدگی موجب کاهش تولید محصول زردآلو در این استان شد، اظهار داشت: سرمازدگی در این استان موجب کاهش ۵۰ درصد محصول زردآلو تولیدی در این استان شده است.
رئیس جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: ۸۰۰ هکتار از اراضی باغی استان چهارمحال و بختیاری زیر کشت زردآلو است.
وی عنوان کرد: ۵۰۰ هکتار از باغات زردالود در سطح استان بارور هستند.
رئیس جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: دو هزار تن زردآلو از باغات استان در سالجاری برداشت می شود.
کد خبر 4651624
حتما بخوانید: سایر مطالب گروه چهارمحال و بختیاری
برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!