طرز تهیه مربای بدون شکر در خانه
برای تهیه مربای بدون شکر میتوان از شیرین کننده های متنوعی همچون شیره، عسل یا پودر شیرین کننده استفاده کرد. مربای بدون شکر نوعی مربای رژیمی و مفید برای سلامتی است که به روش های مختلفی تهیه می شود.
ستاره | سرویس آشپزی – آیا شما هم یکی از طرفداران مربا برای صرف صبحانه هستید؟ یکی از فراوردههای غذایی که حاوی مقادیر بالایی قند بوده و در تهیه آن اغلب از شکر استفاده میشود، مرباست. در این مقاله به آموزش طرز تهیه مربای بدون شکر خانگی میپردازیم.
همانطور که میدانیم بخش اعظم مواد انرژی زا، قندها هستند؛ به همین دلیل کارشناسان تغذیه به کاهش مصرف ساکاروز یا شکر و فراوردههایی که مقدار زیادی شکر در خود دارند، توصیه میکنند و معتقدند که مصرف محصولات حاوی کالری بالا تاثیرات نامطلوبی بر سلامتی بدن میگذارند.
۱. طرز تهیه مربای بدون شکر
مواد لازم | |
به | 1 عدد |
سیب شیرین | 1 عدد |
چوب دارچین | 1 عدد |
میخک | 3 عدد |
دستور تهیه:
۲. طرز تهیه مربای بدون شکر (با شیره)
مواد لازم | |
هویج | 500 گرم |
شیره انگور | 1.5 پیمانه |
آب | 1.5 پیمانه |
پودر هل | 1 قاشق غذاخوری |
گلاب | 4 قاشق غذاخوری |
گردو | به میزان لازم |
دستور تهیه:
نکته: این مربا باید سفت باشد و آب آن کاملا کشیده شود.
۳. طرز تهیه مربای بدون شکر (با عسل)
مواد لازم | |
هلو یا زردآلوی رسیده | 1 کیلوگرم |
عسل | 750 گرم |
هل | کمی |
دستور تهیه:
ذکر دو نکته:
۴. طرز تهیه مربای بدون شکر (با شیرین کننده)
مواد لازم | |
به | 1 کیلوگرم |
سیب | 800 گرم |
آب | 6 لیوان |
پودر شیرین کننده | 250 گرم |
آبلیمو | 3 قاشق غذاخوری |
پودر هل | 1 قاشق چایخوری |
دستور تهیه:
نکته: درب قابلمه را بسته و اجازه دهید مربا بر روی حرارت ملایم بپزد تا رنگ آن قرمز شود. آیا شما هم تجارب دیگری در تهیه مربا بدون استفاده از شکر دارید؟ تجربیات خود را در قسمت "ارسال نظر" با مخاطبان ستاره درمیان بگذارید.