وی با اشاره به اینکه دقت در ارتباط با خوراک انسانی و استانداردهای لازم بسیار باید بالاتر از خوراک دام باشد، گفت: بیتوجهی به این مسئله سبب آسیب به جسم انسان میشود چرا که دام مقاومت بیشتری در مقابل آلودگیهای مختلف دارد.
بیشتر بخوانید
صفوی گفت: این مسئله میتواند بیماریهای دستگاه ایمنی و گوارشی را برای انسان به همراه داشته باشد و باید این مسئله مورد توجه قرار گیرد.
مدیرکل سابق دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: مصرف چیپس و پفک به دلیل اینکه در تهیه آن از نمک و روغن زیاد استفاده میشود و این مواد با درجه حرارت بسیار بالا تولید میشوند، زمینهساز ابتلا به بیماریهای قلبی، سرطان و پرفشاری خون است و اساساً چیپس و پفک ماده غذایی ناسالم به شمار میروند.
دانشیار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: مصرف چیپس و پفک در کودکان بسیار آسیبزا بوده، ذائقه آنها را شور کرده و کودکان با مصرف چیپس و پفک عادت به استفاده از غذاهای شور میکنند و این موضوع در آینده آنها را در معرض ابتلا به بیماریهای مختلف از جمله پرفشاری خون قرار میدهند.منبع: فارس