ازدواج با پسر معتاد


ازدواج با فرد معتاد,ازدواج با پسر معتاد به مواد مخدر,ازدواج با پسری که اعتیاد دارد,بعد ازدواج ترک می کند,اعتیاد,زندگی با فرد معتاد,ازدواج با پسر معتاد

ازدواج با پسر معتاد

ازدواج با پسر معتاد

ازدواج با پسر معتاد

مشاوره ازدواج با پسری که اعتیاد دارد ؟ او می گوید اگر ازدواج کنیم ترک خواهم کرد، همه چیش خوبه اما اعتیاد دارد ،در این مطلب با این دسته از سوالات ارسالی از سوی کاربران خانم برای سایت تنظیم خانواده همراه و پاسخگو هستیم

فرقی ندارد به چی اعتیاد دارد ، اعتیاد کنترل رفتار و تصمیم گیری فرد را مختل می کند فرد معتاد آزاد نیست بلکه اسیر مواد مخدر است. اگر عاشق یک معتاد هستید در واقع عاشق یک زندانی شده اید که هیچ وقت آزاد نیست و علاوه بر آن یک رقیب بسیار مقتدر و قوی نیز به نام مواد مخدر با شما رقابت می کند.

فرد معتاد چه مشخصه هایی دارد ؟

راه‌های شناخت فرد وابسته به مواد

1. به مدت طولانی در کنار فرد مقابل باشید: فردی که به مواد مخدر وابسته است (سیگار، تریاک و هر ماده اعتیادآور مضر) غالباً نمی تواند به مدت چندین ساعت در کنار شما حضور داشته باشد. برای شناخت او می‌توانید از صبح تا شب با او باشید یا یکی از اعضای خانواده تان به مدت 48 ساعت در کنار وی باشد.

2. بو: بوی لباس و دهان فرد معتاد بیشتر اوقات حالت زننده و نامناسبی دارد. این افراد حتی اگر برای خوشبو بودن از عطر یا مواد خوشبو کننده دهان استفاده کنند، باز هم نمی توانند برای چند ساعت از بوی تندی و نامطلوب دهان خود جلوگیری کنند.

3. غایب شدن بی‌مورد فرد: این افراد معمولاً پس از مدتی (چند ساعت) به صورت ناگهانی غایب شده و سپس باز می گردند. گاه حتی در بعضی از روزها فرد بی‌علت، یا با علت‌ها و بهانه های نامعقول غیب می‌شود.

4. اثرات بدنی: بینی زخم شده، جای سرنگ و کبودی در بازو ،گشادی مردمک، آب ریزش بینی و دهان، کند شدن حرکات بدن، حواس پرتی زیاد، کاهش وزن بدن و … از اثرات جسمانی مصرف مواد مخدر است.

5. اثرات روحی: نوسانات اخلاقی و رفتاری فرد از اثرات مواد مخدر است. مثلاً این گونه افراد معمولاً دمدمی هستند. یعنی یک لحظه شاد و لحظه دیگر غمگین اند. (همسر گزینی با عشق یا خرد، یونس نابدل، صص 105 – 104.)

ازدواج با پسر معتاد

پیامد های ازدواج با پسر معتاد ؟

هرگز نمی‌توانید با فردی که معتاد است رابطه‌ای موفقیت آمیز داشته باشید و باید او را ترک کنید. هنگامی که با فردی معتاد رابطه دارید گویی با آتش بازی می‌کنید. و کسی که با آتش بازی کند محکوم به سوختن است.

1- چنانچه نامزد یا همسرتان معتاد است در واقع او عاشق همان چیزهایی است که به آنان معتاد است. او عاشق الکل، مواد مخدر یا هر اعتیاد دیگری است که دارد. و با این کارش در عمل به شما خیانت می‌کند. شما در یک مثلث عشقی قرار گرفته‌اید. ماده‌ مخدر برای شما به شکل رقیبی درآمده، چرا که همه توجه، عشق، محبت و حتی روح نامزدتان را نیز از او گرفته است. در نهایت از این رقیبتان بدتان می‌آید. درست به مانند مرد یا زنی که رقیب عشقی و البته مورد تنفر شماست.

2- دومین نکته‌ای که باید به آن توجه کنید این است که عشق ورزیدن و ازدواج با فرد معتاد به معنای عشق ورزیدن به یک برده است. او برده مواد مخدر، الکل، اعتیاد جنسی، قمار یا هر نوع فعالیت دیگر از این دست است. او آزاد نیست، او اسیر و برده است. همانطور که می‌دانید برای فرد معتاد بسیار دشوار است که اعتراف کند برده است. اما خودش پنهانی و در قلب خود می‌داند که تحت فرمان آن ماده که حالا ارباب و رئیس اوست قرار دارد و می‌خواهد این ضعف خود را با انکار کردن بپوشاند. اعتراف فرد معتاد یعنی اعتراف به اینکه او ضعیف است و این صحه گذاشتن و اعتراف کردن، روندی دردناک و تحقیرآمیز است، اما در درمان او نقش حیاتی و اساسی دارد.

3- سومین اثر منفی اعتیاد بر رابطه‌اتان در ازدواج با فرد معتاد این است که اعتیاد توانایی نامزد یا همسرتان برای خلق صمیمیت و نزدیکی بیشتر با شما را مختل می‌کند. توانایی احساسی کسانی که به طور منظم از مواد مخدر استفاده می‌کنند به مرور کم‌رنگ و کم‌رنگ‌تر می‌شود و کم کم بی حس و کرخت می‌شوند. این اعتیاد آنان را از نظر روحی و عاطفی نیز سرد و کرخت می‌کند، چنان که برایشان سخت است مسایل را همانگونه که شما می‌بینید درک کنند. و سرانجام به جایی می‌رسید که احساس تنهایی می‌کنید.

اگر اطلاعات و دانش کافی نداشته باشید برقرار کردن رابطه‌ای موفق به اندازه کافی دشوار است، چه برسد به اینکه با فردی معتاد نیز درگیر شده باشید. گمان نکنید منظور این است که فرد معتاد استحقاق عشق و دوست داشته شدن را ندارد. بلکه منظور این است که فرد معتاد باید به طور کامل سالم و پاک شود و خودش را از شر اعتیادی که بدان مبتلا شده است خلاص کند و درد و مشکلی را که باعث شده است او به اعتیاد روی بیاورد، قبل از آنکه با کسی رابطه برقرار کند، درک کند و بفهمد.

اگر در دوره نامزدی یا شناخت متوجه اعتیاد او شدید

به جرأت می توان گفت درصد قابل توجهی از متقاضیان طلاق، به خاطر اعتیاد همسرشان تصمیم به جدایی گرفته اند. وقتی که همسرتان معتاد است، شما در واقع در یک مثلث عشقی قرار گرفته اید: شما، فرد مورد علاقه تان و آنچه او به آن اعتیاد دارد. فرد معتاد به جای این که به همسرش عشق بورزد به مواد مخدر، الکل و... عشق می ورزد. در واقع مواد مخدر رقیب شما در جذب میزان عشق ورزی همسرتان خواهد شد.

اولین پیشنهاد این است که از ازدواج با این قبیل افراد چشم پوشی کنید؛ اما اگر به هر دلیلی مایل به چشم پوشی نیستید باید صبر داشته باشید. دیدگاه فکری امروزی در مورد افراد معتاد این است که: "معتاد بیماری است که تحت تاثیر مسائل و مشکلات زندگی راه حل اشتباه را انتخاب کرده و به جای انتخاب یک راه حل و چاره اساسی برای رسیدن به آرامش به مواد مخدر روی آورده است".

شما به عنوان یک انسان عاقل و بالغ می توانید ازدواج خود را به تعویق بیندازید و از طریق کمک گرفتن از مراکز درمان تخصصی، یک معتاد را نجات دهید و او را به آغوش جامعه باز گردانید.

برای این که کمک کنید او دوباره سلامت خود را به دست آورد این نکات را مدنظر داشته باشید:

* به او بگویید تصمیم ندارید با یک فرد معتاد زندگی کنید.

* به او بگویید تنها به شرطی با او خواهید ماند که موافقت کند تا برای ترک، کمک بگیرد و فورا اقدام کند.

* به او بگویید اگر فورا کمک نگیرد او را ترک خواهید کرد و هرگز باز نخواهید گشت.

* به گفته خود پای بند باشید و چنان چه فورا کمک نگرفت، فرصت دوباره ای به او ندهید .

* هرگز دوباره باز نگردید، مگر این که وی سالم، عاری از اعتیاد و هوشیار شده باشد و در برنامه بهبود خود فعالانه شرکت کند.

منابع: سایت تنظیم خانواده / از باربارا بپرسید/ سایت ستاره / سایت تبیان / سایت پارس ناز


ازدواج با پسر معتاد

ازدواج با پسر معتاد

ازدواج با پسر معتاد

ازدواج با پسر معتاد

ازدواج با پسر معتاد

ازدواج با پسر معتاد

ازدواج با پسر معتاد

ازدواج با پسر معتاد

ازدواج با پسر معتاد

مشاهده دسته بندی : مقالات مطالب قبل از ازدواج

بازدید : 5

این مطلب را به اشتراک بگذارید و در گوگل محبوب کنید

ازدواج با پسر معتاد ازدواج با پسر معتاد ازدواج با پسر معتاد ازدواج با پسر معتاد






بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

علامت درخواست کمک برای زنان در شرایط بحرانی