طرز تهیه پاستا پستو
پاستا پستو یکی از سالم ترین غذاهاییه که میشه درست کرد. سس پستو یک سس گیاهی، مقوی و خوشمزهس. این دستور پاستا پستو برای ۱ نفره.
مواد لازم جهت پاستا پستو:
پاستا ۱ پیمانه آب ۴ پیمانه نمک یک سوم قاشق چایخوری برای سس پستو: برگ ریحان تازه ۱ پیمانه بادام یک هشتم پیمانه روغن زیتون فوق بکر یک و نصف قاشق غذاخوری سیر ۱ حبه فلفل سیاه یک دوم قاشق چایخوری نمک به مقدار لازمطرز تهیه پاستا پستو:
بادام خام رو توی تابه با حرارات کم ۲-۳ دقیقه تفت میدیم تا بوداده بشه.
مرتب بادام رو هم میزنیم تا نسوزه.
بعد از این که بادام ها خنک شدن، اونا رو میکس میکنیم تا خرد بشن.
یک پیمانه برگ ریحان رو اضافه میکنیم.
۱ حبه سیر و یه کمی فلفل و نمک هم اضافه میکنیم.
شروع به میکس کردن میکنیم و کم کم روغن زیتون رو اضافه میکنیم.
۴ پیمانه آب توی قابلمه میذاریم جوش بیاد و نمک رو اضافه میکنیم.
پاستا رو توی آب جوش میریزیم.
چند دقیقه صبر میکنیم تا پاستا بپزه و بعد آبکشش میکنیم.
پاستا رو تو ظرف سس پستو میریزیم و مخلوط میکنیم.
روی پاستا میتونیم یه کم فلفل و آویشن بزنیم.
کمی پنیر پارمزان هم برای طعم بهتر روی پاستا میریزیم و سرو میکنیم.