آشنایی با روش تهیه‌ی میگو سوخاری با اسفناج


آشنایی با روش تهیه‌ی میگو سوخاری با اسفناج

میگوها را شسته و پاک می‌کنیم. ]]>

آشنایی با روش تهیه‌ی میگو سوخاری با اسفناج
میگوها را شسته و پاک می‌کنیم.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :
آشنایی با روش تهیه‌ی میگو سوخاری با اسفناج

مواد اولیه:

میگو=12 عدد
آرد سوخاری و شیر=از هر کدام نصف پیمانه پنیر پارمسان=1/4 پیمانه
زردچوبه و نمک و پودر زنجبیل از هر کدام نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز و فلفل سیاه=از هر کدام 1/4قاشق چایخوری
تخم‌مرغ=یک عدد
اسفناج=20 برگ کامل (100 گرم)
آرد =یک قاشق چایخوری
روغن زیتون=یک قاشق سوپخوری

روش تهیه:

میگوها را شسته و پاک می‌کنیم. آرد سوخاری، پنیر، زردچوبه، نمک و فلفل قرمز را با هم مخلوط می‌کنیم. تخم‌مرغ را با چنگال هم زده ابتدا میگو را در تخم‌مرغ و بعد در آرد سوخاری غلتانده و دوباره این کار را تکرار می‌کنیم. سپس به مدت هفت دقیقه در روغن فراوان سرخ می‌نماییم. میگوها را روی دستمال آشپزخانه می‌گذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود. اسفناج و شیر را روی حرارت می‌گذاریم قبل از گرم شدن، آرد پاشیده تا دو، سه دقیقه جوش بخورد. پودر زنجبیل و فلفل زده و از روی حرارت بر می‌داریم. روغن‌زیتون را اضافه کرده اسفناج را در ظرف سرو می‌گذاریم. سس شیر را روی آن ریخته و بعد میگوها را می‌چینیم.منبع: آلامتو
آشنایی با روش تهیه‌ی میگو سوخاری با اسفناجمشاوره
اگر در خصوص این موضوع سوالی داشتید، به مشاوره تبیان مراجعه نمایید .

منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


فال حافظ امروز سه شنبه 18 اردیبهشت 1403/ بنده عشقم و از هر دو جهان آزادم