کلکسیون حوادث در استان سمنان رخ می‌دهد


کلکسیون حوادث در استان سمنان رخ می‌دهد

به گزارش رکنا، حسین درخشان پیش از ظهر امروز در نشست خبری که به مناسبت هفته هلال احمر برگزار شد، اظهار داشت: در حال حاضر جمعیت هلال احمر استان داری 15 پایگاه امداد و نجات است و با توجه به...

به گزارش رکنا، حسین درخشان پیش از ظهر امروز در نشست خبری که به مناسبت هفته هلال احمر برگزار شد، اظهار داشت: در حال حاضر جمعیت هلال احمر استان داری 15 پایگاه امداد و نجات است و با توجه به گستردگی حوادث نیاز بیشتری با پایگاه‌های امداد و نجات احساس می‌شود.

وی با بیان اینکه افزایش تعداد پایگاه‌ای امداد و نجات در نقاط مختلف استان به ویژه مناطق حادثه‌خیز و در دستور کار است، گفت: افزایش تعداد پایگاه‌ها به 20 مورد تا 2 سال آینده هدف‌گذاری شده است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سمنان درباره اقدامات انجام شده در راستای افزایش پایگاه‌های امداد و نجات در سطح استان سمنان، گفت: در حال حاضر در مناطقی که حادثه‌خیز است جانمایی انجام شده و اقدامات بعدی مانند اخذ زمین و نیز در دستور کار است و تلاش می‌شود در زمان مقرر و در دو سال آینده افزایش تعداد پایگاه‌های عملیاتی شود.

درخشان با بیان اینکه پیشگیری در اولویت است، گفت: البته تلاش می‌شود تجهیزات و یزرساخت‌ها برای امدادرسانی بهتر و بیشتر فراهم شود و در این زمینه نیازمند حضور بیشتر و مؤثر خیرین هستیم.

وی با اشاره به خریداری ناوگان امداد و نجات در سطح ملی، گفت: از این تعداد وسایل نقلیه به استان سمنان نیز اختصاص می‌یابد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سمنان با بیان اینکه تصادفات جاده‌ای، تنش آبی و کمبود جمعیت مهم‌ترین چالش‌های استان سمنان است، گفت: جمعیت هلال احمر استان سمنان در این راستا و با هدف کمک به کاهش این مشکلات برنامه‌هایی را در دستور کار دارد.

درخشان گفت: استان سمنان دارای 650 کیلومتر محور و مسیر اصلی بوده و سالانه 20 میلیون زائر از محورهای استان عبور می‌کند و حدود 65 گسل نیز در استان شناسایی شده است که همه اینها سبب شده این استان آبستن حوادث بسیاری باشد و از این رو نیازمند ایجاد زیرساخت‌های امدادرسانی است.

وی خاطرنشان کرد: پیشگیری از حوادث و نهادینه کردن خودامدادی به عنوان اولویت‌های مهم در جمعیت هلال احمر استان سمنان پیگیری می‌شود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سمنان با اشاره به اجرای طرح‌های مختلف در راستای آموزش و نهادینه‌سازی خدمات، گفت: آموزش‌های امدادی این جمعیت از طریق اجرای طرح دادرس، غنچه‌های هلال، کانون طلاب، کانون دانشجویان پیگیری ‌شود.

درخشان افزود: در این راستا 980 نفر نجاتگر آموزش‌دیده داوطلب با جمعیت هلال احمر همکاری می‌کنند.

وی گفت: از سال گذشته تا اردیبهشت امسال بیش از 28 هزار نفر آموزش‌های مختلف امداد و نجات، کمک‌های اولیه را آموخته‌اند.


کلکسیون حوادث در استان سمنان رخ می‌دهد

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

شیمیل ها چه افرادی هستند؟