طرز تهیه نان خالا، راحت و مقوی!


طرز تهیه نان خالا، راحت و مقوی!

نان خالا یک نان سنتی یهودی است که بافته می‌شود و بافتی نرم و لطیف دارد. این نان در ایام خاص مذهبی مانند شبات و اعیاد یهودی پخته و مصرف می‌شود.

طرز تهیه نان خالا به روش سنتی و با طعمی بی نظیر

نان خالا از نان های خوشمزه و معروف در بین یهودیان می باشد و نام دیگر آن نان هالا می باشد. در ادامه با طرز تهیه نان خالا خوشمزه با بافت بی نظیر برای صبحانه همراه ما باشید.

  • خاستگاه: نان خالا در اسرائیل و اروپای مرکزی و شرقی محبوبیت دارد.
  • مواد تشکیل دهنده: آرد، آب، خمیر مایه، شکر، نمک، تخم مرغ و روغن

معنی نان خالا:

در زبان عبری، "خالا" به معنی "تقسیم کردن" است و اشاره به سنت تقسیم نان بین اعضای خانواده و مهمانان دارد.
نان خالا با 6 رشته بافته می‌شود که نماد 12 قبیله اسرائیل است.

طرز تهیه نان خالا، راحت و مقوی!

طرز تهیه نان خالا خانگی:

طرز تهیه نان خالا مشابه نان‌های دیگر است و شامل مخلوط کردن مواد، ورز دادن خمیر، استراحت دادن خمیر، شکل دادن به آن و پخت نان می‌شود.
برای پخت نان خالا می‌توانید از فر یا تنور استفاده کنید.
برای طعم و مزه بهتر، می‌توانید به نان خالا شکر، زعفران، کنجد یا کشمش اضافه کنید.

کالری نان خالا:

کالری نان خالا به مواد تشکیل دهنده و اندازه آن بستگی دارد.
به طور متوسط، یک نان خالا 200 تا 300 کالری دارد.

نکاتی برای پخت نان خالا:

برای اینکه نان خالا پف کند و بافت نرمی داشته باشد، از خمیر مایه تازه استفاده کنید.
خمیر را به اندازه کافی ورز دهید تا صاف و منعطف شود.
به خمیر استراحت کافی بدهید تا حجم آن دو برابر شود.
نان خالا را در فر از قبل گرم شده بپزید.



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

طرز تهیه انواع غذا با گیلاخه یا گل آقا (آش ،خورشت ،کوکو و بورانی)