طرز تهیه سینه مرغ سوخاری ترد و پفکی در هوا پز


طرز تهیه سینه مرغ سوخاری ترد و پفکی در هوا پز

سینه مرغ مزه دار شده در هوا پز یک غذای ساده و سریع است که می تواند به عنوان یک شام سالم و لذت بخش سرو شود. این غذا با استفاده از هواپز پخته می شود که یک روش پخت سالم است و باعث می شود مرغ خشک نشود.

طرز استفاده از هواپز برای پخت مرغ

هواپز یک دستگاه پخت و پز مدرن است که از جریان هوای داغ برای پخت غذا استفاده می کند. این دستگاه نسبت به روش های پخت سنتی مانند سرخ کردن، کبابی کردن یا پخت در فر، مزایای زیادی دارد.

  • برای ۴ نفر
  • زمان آماده کردن 10 دقیقه
  • زمان لازم برای پخت 20 دقیقه

طرز تهیه سینه مرغ سوخاری ترد و پفکی در هوا پز

طرز تهیه سینه مرغ سوخاری ترد و پفکی در هوا پز

مواد لازم برای پخت سینه مرغ

  1. ۲ عدد سینه مرغ
  2. روغن زیتون
  3. نمک
  4. فلفل
  5. پودر فلفل قرمز
  6. پودر سیر
  7. پودر پیاز
  8. رزماری

طرز تهیه سینه مرغ سوخاری ترد و پفکی در هوا پز

طرز تهیه سینه مرغ در هوا پز :

در درون ظرف گودی روغن زیتون و نمک و فلفل و بقیه ادویه ها را میریزیم.

سینه های مرغ را در این مخلوط گذاشته ، زیر و رو میکنیم تا خوب مزه دار شوند .

مرغ ها را در هواپز می‌گذاریم و درجه هواپز را در حالت پخت مرغ قرار می دهیم و به مدت ۱۵ دقیقه میپزیم.

سپس مرغ ها را برگردانده و می‌گذاریم که طرف دیگرشان هم ۱۵ دقیقه بپزد.

این غذا را در کنار برنج و سبزیجاتی مانند بروکلی یا لوبیا سبز پخته شده یا سالاد دلخواه خود سرو میکنیم .

طرز تهیه سینه مرغ سوخاری ترد و پفکی در هوا پز

نکات تکمیلی:

می توانید از هر نوع طعم دهنده دیگری که دوست دارید برای مزه دار کردن سینه های مرغ استفاده کنید.
اگر سینه های مرغ شما بزرگ هستند، ممکن است زمان پخت آنها بیشتر شود.
برای جلوگیری از خشک شدن مرغ، آن را بیش از حد نپزید.

تهیه و ترجمه : مجله اینترنتی دلگرم



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

عکس نوشته و متن روز جهانی دوقلوها | 25 عکس نوشته و پیامک تبریک روز جهانی دوقلوها