طرز تهیه بوریتو، ساندویچ خوشمزه مکزیکی
در گزارش زیر طرز تهیه بوریتو را به شما آموزش میدهیم.
بوریتو (Burrito)، یکی از انواع غذاهای ملی مکزیک است که در نان تورتیلا پیچیده و سرو میشود. این ساندویچ عالی و خوشمزه را میتوانید به راحتی و خیلی سریع در منزل خود تهیه کنید و در مهمانیها و یا حتی تولد نیز پذیرایی و سرو نمایید.
بوریتو را میتوانید آماده کرده و در فویل بپیچید و فریز کنید و در زمان سرو در مایکروفر داغ و میل کنید. این ساندویچ خوشمزه و دلچسب را میتوانید در زمان کمی در منزل آماده و برای وعده شام و همچنین عصرانه سرو نمایید و از طعم و عطر آن لذت ببرید. این ساندویچ سالم و مقوی بوده و به دلیل وجود برنج و مرغ میتوان آن را حتی برای وعده ناهار نیز سرو کنید.
مواد لازم
برنج: ۴ پیمانه
سینه مرغ: ۲ عدد
پیاز متوسط: ۱ عدد
گوجه فرنگی: ۲ عدد
لوبیا قرمز: نصف پیمانه
نان تورتیلا: یک بسته
سیر: ۱ حبه
پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
پودر زیره سبز: ۱ قاشق چایخوری
پودر آویشن: ۱ قاشق چایخوری
پودر پونه کوهی: نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه
لوبیا قرمز را در یک قابلمه ریخته و به همراه کمی آب بر روی حرارت ملایم بگذارید تا نیم پز شود.
پیاز را نگینی خرد کنید و در یک ماهی تابه با کمی روغن سرخ کنید.
سیر را له کنید و به ماهی تابه اضافه و تفت دهید.
گوجه فرنگیها را نیز نگینی خرد و به مواد اضافه و تفت دهید.
لوبیای پخته، پودر پونه کوهی، نمک و فلفل را نیز به ماهی تابه اضافه و مخلوط کنید.
درب ماهی تابه را بگذارید و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا مواد بپزد و سپس خاموش کنید.
سینههای مرغ را شسته و نگینی خرد و آماده کنید.
سپس آن را با کمی نمک، پودر زیره سبز و آویشن مخلوط و سینه مرغها را مزه دار کنید.
در یک ماهی تابه کمی روغن ریخته و تکههای مرغ را اضافه و تفت دهید.
برنج را نیز شسته و دم بگذارید تا آماده شود.
بر روی نان تورتیلا یک قاشق برنج پخته شده بریزید.
سپس بر روی برنج، مرغ و کمی سس غذا را نیز بریزید.
در آخر نیز پنیر پیتزا رنده شده را بر روی مواد بریزید و نان را رول کنید و سرو نمایید.
منبع: غذالند