طرز تهیه کیک کابلر هلو و بلوبری
در این دستور از هلو و بلوبری روی خمیر استفاده میشود و خمیر با پخته شدن، پف میکند و دور میوهها را میگیرد. میتوانید از سایر میوهها نیز استفاده کنید. بهتر است پس از پخت این کیک، آن را مستقیما از دیگچه چدنی سرو کنید.
این یک نسخه سالمتر از یک کابلر معمولی است، چون در آن بجای مقداری از کره از روغن کانولا و بجای آرد همهمنظوره از آرد گندم کامل استفاده شده است. برخلاف بیشتر کابلرهای کلاسیک که روی آنها بیسکویت ریخته میشود، در این دستور از هلو و بلوبری روی خمیر استفاده میشود و خمیر با پخته شدن، پف میکند و دور میوهها را میگیرد. میتوانید از سایر میوهها نیز استفاده کنید. بهتر است پس از پخت این کیک، آن را مستقیما از دیگچه چدنی سرو کنید.
مواد لازم
زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه زمان پخت: ۷۵ دقیقه ۹۵ دقیقه
کره ۳ قاشق غذاخوری
روغن کانولا ۳ قاشق غذاخوری
آرد گندم ۱ فنجان
بیکینگ پودر ۱٫۵ قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
شیر کمچرب ۱ فنجان
شکر نصف فنجان
عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری
هلو ۳ عدد
بلوبری ۲ فنجان
مراحل پخت
فر را از قبل تا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
کره و روغن را در یک دیگچه چدنی ۱۲ اینچی یا یک ظرف فر ۹ در ۱۳ اینچی بریزید و حدود ۵ تا ۷ دقیقه درون فر گرم کنید تا زمانی که آب شود و عطرش بیرون بیاید.
در این حین، آرد و بیکینگ پودر و نمک را در یک کاسه بزرگ باهم مخلوط کنید. شیر، شکر و وانیل را اضافه کرده و بهم بزنید.
مخلوط کره آبشده را به خمیر اضافه کنید و بهم بزنید تا مخلوط شوند. خمیر را در ظرف فر داغ بریزید و هلو و بلوبری را بهطور یکنواخت روی آن پخش کنید.
ظرف فر را برگردانید و حدود ۵۰ دقیقه تا یک ساعت بپزید، تا زمانی که روی کابلر قهوهای شود و خمیر اطراف میوه کاملا سفت گردد. ظرف را از فر خارج کرده و حداقل ۱۵ دقیقه روی رک سیمی بگذارید تا خنک شود. آن را بهصورت گرم سرو کنید.
مواد لازم
زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه زمان پخت: ۷۵ دقیقه ۹۵ دقیقه
کره ۳ قاشق غذاخوری
روغن کانولا ۳ قاشق غذاخوری
آرد گندم ۱ فنجان
بیکینگ پودر ۱٫۵ قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
شیر کمچرب ۱ فنجان
شکر نصف فنجان
عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری
هلو ۳ عدد
بلوبری ۲ فنجان
مراحل پخت
فر را از قبل تا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
کره و روغن را در یک دیگچه چدنی ۱۲ اینچی یا یک ظرف فر ۹ در ۱۳ اینچی بریزید و حدود ۵ تا ۷ دقیقه درون فر گرم کنید تا زمانی که آب شود و عطرش بیرون بیاید.
در این حین، آرد و بیکینگ پودر و نمک را در یک کاسه بزرگ باهم مخلوط کنید. شیر، شکر و وانیل را اضافه کرده و بهم بزنید.
مخلوط کره آبشده را به خمیر اضافه کنید و بهم بزنید تا مخلوط شوند. خمیر را در ظرف فر داغ بریزید و هلو و بلوبری را بهطور یکنواخت روی آن پخش کنید.
ظرف فر را برگردانید و حدود ۵۰ دقیقه تا یک ساعت بپزید، تا زمانی که روی کابلر قهوهای شود و خمیر اطراف میوه کاملا سفت گردد. ظرف را از فر خارج کرده و حداقل ۱۵ دقیقه روی رک سیمی بگذارید تا خنک شود. آن را بهصورت گرم سرو کنید.
منبع: راستینه