بیسکویت برای کودک، یک دستور پخت عالی


بیسکویت برای کودک، یک دستور پخت عالی

اگر دوست داشتید طعم شیرینی واقعی را به کودک و خانواده خود هدیه بدهید می ‌توانید از دستور پخت این بیسکوئیت استفاده کنید.

چاشنیک: شیرینی‌های خونگی طعم و مزه‌ای دارند که با هیچ شیرینی دیگری قابل مقایسه نیست. اگر دوست داشتید این طعم را به کودک و خانواده خودتان هدیه بدهید می ‌توانید از دستور پخت این بیسکوئیت استفاده کنید.


بیسکویت برای کودک، یک دستور پخت عالی

بیسکویت دانه آفتابگردان و کشمش

مواد لازم:

آرد سفید گندم : 2 پیمانه سرپر (225 گرم)

بیکینگ پودر : یک قاشق چایخوری

کره گیاهی پاستوریزه : 2 قاشق سوپخوری

شکر : 2 قاشق سوپخوری

کشمش : 1/3 پیمانه (50 گرم)

دانه آفتابگردان : 2 قاشق سوپخوری

ماست کم‌چرب پاستوریزه : یک پیمانه سرخالی (150 گرم)

شیر کم چرب پاستوریزه : 2 الی 3 قاشق سوپخوری


تهیه بیسکویت دانه آفتابگردان و کشمش


آرد و بیکینگ پودر را مخلوط نمایید. کره گیاهی را به آن بیفزایید و مجدداً مخلوط کنید و با دست مالش دهید.

سپس شکر، کشمش، نیمی از دانه‌های آفتابگردان، ماست و شیر را بیفزایید و مخلوط نمایید تا خمیر نرمی حاصل شود.

توجه کنید که خمیر به دست نچسبد. خمیر را روی سطحی که با آرد آغشته شده، به قطر 2 سانتیمتر پهن نمایید.

حالا خمیرها را با قالب‌های دایره شکل به قطر 6 سانتیمتر قالب بزنید.

با استفاده از قلم‌مو شیر را روی بیسکویت‌ها بمالید و بقیه دانه‌های آفتابگردان را روی آن بپاشید.

بیسکویت‌ها را به مدت 20- 15 دقیقه در فری که از قبل با حرارت 230 درجه سانتی‌گراد گرم شده قرار دهید تا پف کنند و طلایی رنگ شوند.

بیسکویت‌ها را پس از خنک شدن، با مربا یا کره کم چرب میل نمایید.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه سلامت مادر و نوزاد

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


دکتر سمیرا آل سعیدی کیست؟