اهمیت اسید پانتوتنیک، پارا آمینو بنزوئیک و فولیک در چیست ؟


اهمیت اسید پانتوتنیک، پارا آمینو بنزوئیک و فولیک در چیست ؟

اهمیت اسید پانتوتنیک، پارا آمینو بنزوئیک و فولیک در چیست ؟ اهمیت اسید پانتوتنیک کم نیست زیرا وقتی با ویتامین های دیگر خانواده B مخلوط شود موجب می شود که علائم و آثار پیری از سر و روی، برطرف شود اینک در زیر غذاهای اصلی که دارای مقدار کافی اسید پانتوتنیک می باشند نام برده می شود : ملاس پسته مخمر آبجو شیرخشک جگر زرده تخم...

اهمیت اسید پانتوتنیک، پارا آمینو بنزوئیک و فولیک در چیست ؟

اهمیت اسید پانتوتنیک کم نیست زیرا وقتی با ویتامین های دیگر خانواده B مخلوط شود موجب می شود که علائم و آثار پیری از سر و روی، برطرف شود اینک در زیر غذاهای اصلی که دارای مقدار کافی اسید پانتوتنیک می باشند نام برده می شود :

ملاس پسته مخمر آبجو شیرخشک جگر زرده تخم مرغ قلوه جوانه گندم غله گندم کامل

اسید پارا آمینو بنزوئیک :

برای عمل طبیعی غده ها و همچنین جلوگیری از سفید شدن موها لازم است. بهترین غذاهایی که دارای اسید پاراآمینوبنزوئیک می باشند عبارتند از :

جگر سبوس برنج مخمر آبجو ملاس

اسید فولیک :

قابل استفاده در کم خونی های مزمن و حفظ و نگهداری رنگ مو ، بهترین اغذیه که دارای اسید فولیک می باشد مخمر آبجو و جگر است.

اهمیت اسید پانتوتنیک، پارا آمینو بنزوئیک و فولیک در چیست ؟

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه سلامت

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


فال روزانه دوشنبه 10 اردیبهشت 1403